bye

tror jag slutar blogga ett tag, känner mig inte speciellt peppad på det, eller jag är ute från efter skolan till typ 8-9 och på helgerna , så det finns ingen ork till att skriva sen heller.. kommer börja skriva när jag känner mig peppad på det igen!

Xoxo,
Nathalie

tobak

hejzan :D

skola idag.. vi åkte till bålsta.. till hälsoäventyret, och prata om tobak och sånt.. haha :)
hade idrott också.. gjorde fångarna på fortet och kingscross, eller något sånt.. :)
efter skolan så gick jag hem, åt en macka och sen ringde jag malin, jag kollade för ingredienser till kladdkaka jag hade, och sen la vi på, jag duschade, dammsög rummet och satte kläder i tvättmaskinen, sen ringde malin igen och så gick jag och mötte henne.. så gick vi hem till mig.. satt typ vid datorn och så.. och så gjorde vi kladdkaka =) fett god :D
så tog vi fan typ halva kakan elr ngt haha och gick ut och satt på ett berg eller aa och lyssna på musik och så.. sen drog vi till malin och hoppa studsmatta, så kom madde också och sen tamara :) så hoppa vi och sånt , och så skulle vi typ kolla när malins syrra skulle dansa elr ngt men vi fastna på skolgården.. haha =) sen kom felicia och vi stack därifrån och så stack jag hem.. kom typ hem för en timma sen och har typ ätit nyss och har tat ut tvätt och sånt och ska typ byta om och sånt tvätta mig.. och jag gjorde precis ett till hål i mina leggings -.- smarthead man är asså :D
har inget mer att skriva, men vi hörs ;)

Xoxo,
Nathalie

vikarie

hejjzz.
skola idag, vi hade vikarie.. ett cpoffer som hette clas :) men skoldagen va helt ok annars.. blev klar med min berättelse, ska bara renskriva på datorn efter att britt har kollat på den :) och spanska gruppen slapp spanska idag , så sluta en timma tidigare :D så då drog jag,malin & katja ner till gympan, och sen till omklädningsrummet.. tillslut gick vi upp till skolan igen.. och där dampa vi lite.. malin döda mig :( sen hade cicci slutat.. och tamara med så vi drog först hem till malin för att säga till hennes pappa att hon gick ut, sen stack vi till tamara.. där va vi en stund kanske en halvtimma eller nått, så gick vi in i skogen och sen satte vi oss på vägen och snacka haha :D så kom det en bil så vi flyttade på oss så stack vi till affären och köpte godis.. och så gick vi in i skogen igen hahaha.. och cicci stack hem så skulle vi hämta henne sen när vi va klara.. så gjorde vi det.. och då ville katja att vi skulle se Bloody mary, så vi skulle hem till malin, men jag stack hem ist för pallade inte kolla på Bloody mary en gång till ;s så va hemma typ runt fyra-halv fem och så data och sånt shit :D och strax ska jag ner till min styvsyrra som ska bjuda på pizza haha kommer inte palla äta så mycket för åt förut när jag kom hem, men kanske lite ;)
vet inte om jag skriver mera ikväll.. annars skriver jag imorgon :) (och imorgon ska vi till tobaks-sak i bålsta)
cya

Xoxo,
Nathalie


En bild på dom som ska spela varulvarna Paul,Sam,Jered och Embry i new moon :) ska bli sjukt nice när den är klar :D

bloody mary

hejzz.
skola idag, yeahh.. hade idrott.. trodde vi skulle ha friidrott så jag "glömde" mina kläder.. faktiskt första gången på jävligt länge.. jääävligt länge.. aja.. ehm men det va typ boll-saker och sånt, det va kul.. och vi pratade i klassen om när vi ska åka till gamla stan i sthlm i maj :D feeeeeeeeett nice. slutade iallafall 13.10 och då gick jag,forsmans, cicci och malin ner till slöjden och vänta på felicia som typ slutade runt 14.00.
sen när felicia hade slutat gick jag,malin & cicci hem till malin för att typ äta, och så gick forsmans&felicia hem till forsmans för att hämta pengar och så.. sen ringer madde och kommer till malin, ochså får vi reda på att forsmans och felicia är hos tamara så vi stack dit, satt och 'chilla' lite, och sen gick vi in och valde film, gick till malin och kollade på 'bloody mary' skit äcklig :'( efter filmen gick vi ut för att ta 'luft' och sen hoppade vi studsmatta medans malin åt.. så typ sen så började alla dansa utan mobboffret jag som hoppade studsmatta..hahahha! men sen körde vi "jag har aldrig.." och sen stack jag hem.. åt och sen gick jag ner till min styvsyrra.. typ höll på med julia och diesel.. haha fick sminka julia :) sen kollade jag ugly betty och gick hem sen. har vart hemma typ en halvtimma eller nått.. ska typ byta om-tvättamig-borstatänderna-övalitesnabbt på spanska läxan = sova. jag ska sova tidigt idag.. ska inte lägga mig innan halv elva.. grattis till mig om jag håller det.. jag har typ bara sovit 6-7 timmar per natt den senaste veckan..nice..
men fan nu ska jag sluta skriva så jag får sova snart :)

Xoxo,
Nathalie

måndag, ny vecka.

hejpå..er som läser..min mobbade blogg, ahahah.

skola idag.. vi hade tjejgrupp.. ahaha.. det va okej..fast jag satt helt tyst typ.. sa inte ett ord.. hehe?
slutade 14.10 och då var jag med malin m, felicia och tamara. vi gick hem till malin och va där lite, så kom cicci så stack vi hem till tamara och där kollade vi på bloody mary, tror jag? och helt sär läskig va den :( men vi kunde inte kolla klart hela så vi stack hem till malin och typ studsa studsmatta rätt länge, och jag & min kungfu-kollega-biatch hade nåra fights, hahah!! så lyssnade vi på fett bra musik.. hahah ;)
sen gick vi typ till felicia, och sen va vi vid skolan och typ va där lite och vid dagiset.. och sen gick vi tillbaka hem till malin, och malin,felicia,tamara och cicci dansade för malin's syster och hennes kompisar , och dom typ ba ööh? ahahaha!!
sen typ nästan runt sju stack jag hem.. kom hem och åt , så gick jag till min styvsyrra.. så har jag vart där hela kvällen och typ 'lekt' lite med diesel, haha .. sötunge =) kom hem för typ 40 min sen och har tvättat mitt face och sånt.. ska typ bara borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig, typ lite tidigare än dom andra dagarna.. eller aa knappt en timma men jaja ;) hihih..

Xoxo,
Nathalie


p.s. jag har fått ny kudde och typ gardiner.. hahah :$ intresseklubben antecknar! ~

-

godmorgon.
la mig inte förräns strax efter halv tolv igår.. haha.
ska strax till skolan, börjar gå om ungefär 20 minuter.. :)
har inget mer att skriva, men idag kanske jag får min header fixad, yey :D

Xoxo ,
Nathalie

hejhej

hejsan! hihi.
idag har vart helt great dag ! elle och malin kom hit runt tolv tiden, vi stack ut till skogen, hahaha.. vi gick in till mig, va där och typ 'chilla' ;) sen stack vi ut och så gick vi till malins morbror och dom typ , så typ snackade malin med sin bror eller aa.. sen stack vi + hennes 'kusin' iväg och typ .. gjorde inte så mycket. och sen gick vi tillbaka och hoppade studsmatta :) sen stack vi typ hem till mig, eller ja det hände fan saker påvägen som jag inte borde ta upp här =) men sen stack vi till mig iallafall, så kom laura också.. :) så va vi hemma hos mig och så.. elle stack hem och åt och kom tbx, och så tog vi också bort fästingar från min hund, haha.. vi stack ut och elle gick hem, så gick vi och mötte malins bror så fick jag det jag skulle ha :) sen stack vi hem till mig igen, va där och kollade i skolkatalog från min förra skolan och sånt =) sen runt halv åtta gick malin och laura hem. så då drog jag hem, åt en macka och sen drog jag ner till min styvsyrra och va där.. kom hem för kanske en halvtimma sen och nu måste jag göra min spanska läxa och sen ska jag nog gå och lägga mig =)

Xoxo ,
Nathalie


nu lägger jag in en bild på snyggingarna Robert Pattinson och Ashley Greene <3 hihi :)

hm

hejhej, glömde helt bort att skriva igår, kom hem typ runt elva och va astrött så pallade inte.
orkar inte riktigt skriva allt så "detaljerat" så skriver bara snabbt.
mötte forsmans - gick till katja och kolla om hon va hemma. ringde henne och hon va med laura och felicia hos felicia så vi stack dit. va där lite, sen gick vi ner till stranden för att grilla. senare kom malin & cicci. och sen försökte vi få skjuts till jakan/bålsta, men ingen förälder kunde fixa. så jag och forsmans stack hem till henne, va där lite sen stack vi till affären och köpte slush, gick till skolgården och va där, så va det nåra särbarn som försökte skjuta sånnadär gula skott på oss. haha... sen stack vi upp till laura, och sen kom katja. sen gick vi ut, jag och forsmans gick hem till henne för att kolla om hennes bror va där och sen stack vi till katja och laura igen, så skulle vi in och då skulle forsmans hem och äta. så vi andra gick till laura, där blev det tårta haha.. :) sen stack vi till gården och mötte forsmans. så va vi där en liten stund och sen stack vi ut. och så kom det folk och fråga om cigg, och katja och laura börja springa så dom fick fan massa pers efter sig, hahahah. så kollade dom igenom katja&laura. sen kollade dom igenom mig, eller bara min väska. men ja. sen fick vi gå. HAHAHA sen satt vi på skolgården.. och sen gick vi till gården igen fast forsmans skulle vara med på läskmatchen så jag katja och laura satt där utanför , hehe. runt halv elva stack vi. kom hem typ elva eller nått haha.. gjorde mat och sen lite data och sen lägga mig och sova :)

idag vaknade jag typ kvart över nio, och har typ inte gjort så mycket.. ska strax duscha sen vet jag inte vad som händer, det är sol ute idag, och tror jag ska träffa iaf forsmans, katja och laura.. eller vi får väl se vad som händer.. hihi :)

Xoxo,
Nathalie

sooooool , love!

hejsan. kunde inte skriva igår för min dator va helt fuckad :)
va i skolan, helt okej och slutade sen 13.10 , då snackade jag med forsmans och cicci, sen stack jag hem och bytte om, åt lite och fixa nåra saker. så stack jag till cicci, där katja och forsmans också va :) så stack vi hem till katja, va där lite och sen gick vi till affären och köpte slush , wie!:D sen drog vi ner till stranden, där vi började göra en eld. jag och katja la oss på bryggan och "sola" lite och snacka och så =) sen kom laura också, hihi ;)sen så grillade vi korv och värmde tjockpannkakor, haha :) sen så gick laura och katja hem för att äta, och då satte vi oss på bryggan en stund och prata och lite annat, haha :)
sen eldade vi mera, och cicci skulle hem och färga håret, så då vart det bara jag & forsmans kvar. sen kom laura och katja tillbaka, och så kom malin m,amir, tamara och felicia ner dit, men dom stannade inte så länge.. sen typ satt vi på bryggan lite och sjöng och sånt hahah :D sen någongång efter nio kom Malin m, madde, felicia och cicci. felicia och malin m cyklade ner för nerförsbacken och så ramla felicia av, och nu har hon antligen fått en rejäl stuckning, eller en spricka i armen.. vi försökte iaf få tag på hennes pappa, sen gick vi hem till felicia, och sen stack laura och katja för att hämta bandage, och sen så stack typ alla hem.. jag och forsmans gjorde sällskap en bit, sen kom min styvfarsa och hämtade upp mig, frös som fan, hade ingen jacka! så när jag kom hem åt jag och sen kollade jag på tv ett tag och sen gick jag och la mig.

vaknade för typ en timma sen, det är sol idag med typ =) tror vi ska till stranden idag, kanske.. hoppas det =) annars vet jag inte vad som händer idag, men skriver senare om jag hinner =)

Xoxo ,
Nathalie

skogsmulle

hejhej.. :)
skola som vanligt.. slutade 14.10 och då va jag med Malin (maluenda) & Forsmans ( Malin F).
vi gick hem till malin och sen stack vi ut typ direkt och gick in i skogen och cpa hahahahaaha.
efter ett tag drog vi hem till mig, chilla och sånt =) fick platta malins hår också :D
sen typ runt fyra-fem drog vi ut.. stack in i skogen och dampa som vanligt , tog massa kort och så helt sajk ;)
malin skulle hem och äta så drog jag & forsmans till henne och hämtade pengar och sånt, sen drog vi till malin, och medans hon åt så hoppa vi studsmatta hahah och forsmans byxor asså.. hahah ;o
när malin va klar drog vi till affären och köpte godis :) vi satt bakom affären och typ inte gjorde så mycket :)
drog hem nångång runt nästan halv sju. kom hem och åt.. har inte gjort så mycket annat.
haha fan somnar bara sent nu för tiden, fast iofs blir jag rätt pigg eftersom jag duschar på morronen men fan haha måste börja lägga mig tidigare ;)

men iallafall , tack för en bra dag Malin & Forsmans =) <3
nu kommer lite bilder , hihi :)



bild;
1. malin & forsmans :) <3 2. jag.. hahha. 3. malin & forsmans :O 4. en bild på studsmattan haha.. :) 5. forsmans på studsmattan ;) <3 finns flera bilder men pallar inte lägga upp =)

Xoxo ,
Na
thalie

spruta, spruta, spruuuutaaa!

japp, spruta! idag i skolan fick jag, malin m, madde och olivia ta spruta.. hahahah :)
eftersom vi missade när vi skulle ta den .. förra året eller nått? iaf.. slutade tidigt idag!
13.10 .. då stack jag, malin F och malin M hem till maaalin :) där åt vi och sånt lite cpp :)
sen stack vi hem till mig.. fast vägen vi tog va jävligt komplicerad.. genom skog och massa jävla stenar och berg, och lite annat hände ju men ja. hahaha!!
sen hemma hos mig va de cp. malin F typ dog .. mina hamstrar -.- HAHA :)
vi va hos mig nån timma, senare stack vi och mötte felicia.. så va vi med henne..
lyssna på musik och sånt.. senare skulle malin M äta och sånt så jag drog också hem och åt.. senare vid sju gick jag till Malin M och va med henne , malin F och felicia, vi hoppa studsmatta haha.. och så drog vi till affären och sen stack felicia.. vi satt och snacka lite, sen stack malin M så jag och malin F gick och typ kollade runt och sen gunga vi. och det hände nått när jag skulle över staketet, för jag har ju sånn jävla tur eller vadå.. usch :(bajz.
sen drog jag hem. kom hem för inte så längesen, hihi..
har lite bilder, som jag kanske lägger in sen :)

Xoxo,
Nathalie

tillbaka

HEJHEJHEJHEJJHJEHEJEHHEJ!!!
nu är jag hemma i skokloster igen.. kom typ för 2-3 timmarsen och har nyss duschat hehhiihi :)
typ bästa lovet på as länge.. eller kanske det bästa!
har träffat min bästavän.. och massa andra människor :)
och såklart mormor, morbror och loke hihih :) sen kom min morbror från spanien också,
och jag blev typ superduper mega glad fastän jag typ inte visade det ;<
sen har jag också då träffat min kusin, som jag inte har träffat på flera år.. vi åkte danmarksbåten , spelade och sånt =) och en annan dag så åkte jag till henne och så spelade vi massa och va ute och prata lite om wierd drömmar ochsånt och jag sov där =) nicenice!! och jag har typ inte bråkat med någon (WowooWW)
finns nåra jag inte träffade / inte träffa så mycket som jag ville träffa . menmen =) nästa gång blir väl till sommaren, då ska jag fan stanna en månad eller mer :)aja. bilder ochsånt lägger jag upp när jag orkar, kanske lite olika dagar och så hihih :)

puss

snabbt

hej, måste skriva rätt snabbt nu
glömde skriva igår.. .skola - säga hejdå till malin & madde tog hundra år och massa kramar haha D: - hem.. "städa" . åka och växla 500-lapp. hem. gå ner till styvsyster. hem senare på kvällen, packa och fixa och sånt.

jao. hejdå nu drar jag :) kommer hem på måndag, inte nu på måndag, månad efter. eller så blir det lördagen/söndagen, det beror på =) kanske inte kmr hinna uppdatera så mycket, men snart skriver jag vart jag ska =)

bajbaj alla.
cya!

Xoxo / N

RSS 2.0