" it's friday, i'm in love "

hejhej. woho, idag gick jag till skolan. och jag gick upp mycket tidigare idag.. vet inte varför.. gick upp klockan sex, så fick bara runt sex timmars sömn, men vart inte så jätte trött.. ?! egentligen gick jag upp så tidigt för jag tänkte att jag skulle ha löshåret och orkade inte stressa . men det blev inget löshår, hade ingen lust att ha det.. hann med typ allt på arbetsschemat även om jag har vart borta nästan hela veckan.. slutade 13.10 , men innan på typ lunchrasten, så hade det vart nått bråk mellan andreas och nån oskar.. tror jag .. och så hade andreas först blivit fälld och slått i sig i nacken/huvudet. sen hade han rest sig och sen hade han bara ramlat ihop.. tycker synd om honom, även om han kan verka lite .. "knäpp".. så ja. abulans och sånt.. iallafall, när jag hade slutat hade Linnéa kommit. så vi typ.. gick till mig.. och jag visade mitt jätte fina rum + våran fina lägenhet....... hahah!! sen gick vi ut.. vi råkade hamna vid skolan, så vände vi, så gick vi hem till linnéa. där sjöng vi singstar och sen åt vi taost. sen kollade vi på Harry potter , den som Robert pattinson är med i , så jag vart ju rätt nöjd ;) och jag typ satt och log och sånt där när jag såg han <3<3<3<33<3 :$ sen kom typ linneas tvillingsyster och hennes kompis. så typ va dom där inne och sånt, hehheeh. sen cpa filmen så jag & linnea gick ut , till pulka backen. men det va typ inte så mycket snö. eller ja.. så vi gick in igen. fast vi gick nästan ut direkt sen. plinga på madde men hon va inte hemma. då gick vi hem till mig, och typ ja.. hittade en PINK KONSERT! som är i november.. vill fan gå.. få se om jag ska det.. måste isf hitta nån att gå med.. :) ja men sen så skulle linnéa hem så typ gick jag med henne en bit.. eller typ hela vägen HAHA. så gick jag hem wie. och typ. nu har jag bara suttit vid datorn och sånt. jag typ eh.. har tråkigt. kanske ska kolla på Twilight .. ne jag har sett den så mycket, men den är bra.. om jag inte hittar nån annan jag inte sett.. huhu.. imorgon ska jag typ till västerås tror jag. "kalas"/ljus-party. hehe. japp...

Xoxo / N

huhu

hej. har inte orkat skriva på ett par dagar.. för jag är sjuk .. eller ja. har vart hemma sen i tisdags. och typ ja.. haft jätte kul..not. hehe. men i tisdags fick jag iallafall boken från bibloteket " Om jag kunde drömma " ( det är Twilight-filmen fast på bok då.) och den är sjukt bra. så igår hade jag läst ut hela boken.. nice hahaha. så ska låna tvåan nu. eller jag har reserverat den så ja. 8D men idag har jag vart lite piggare än dom andra dagarna, har duschat , tvättat håret , tvättat mitt löshår och gjort annat. så jag går nog till skolan imorgon. är inte lika förskyld längre och hostar bara lite.. och imorgon ( om jag går till skolan som jag nog gör? ) så ska jag träffa linnéa .. har aldrig träffat henne innan.. eller jo.. men aldrig "vart" med henne. har bara pratat med henne.. typ 2 gånger.. men det ska bli kul.. tror jag? hon verkar kul iallafall. hahahahehehe mobba mig inte :)
lockade också julias hår igår.. blev faktiskt lite nöjd med lockarna ( jag suger på att locka hår!!!) aja

Xoxo / N

förskyld, ojojoj.

hm. skola idag. men innan skolan. så hade jag jätte ont i min mage. jag va jätte täppt och hade ont i halsen </3
men jag tog mig till skolan iallafall. slutade typ 14.10 och då gick jag, laura, malin m och cicci först till Katja, sen gick vi till katjas mosters hus och va där. så typ satt vi vid datorn så fick jag platta malins hår :D sjukt fint det blev! ja sen typ kollade vi på American pie HAHA. och sen kom Forsmans. sen när filmen typ va slut, nån gång runt halv sex, gick jag iallafall hem, så sen har jag väl typ inte gjort så mycket, pluggat lite på spanskan, suttit vid datorn , kollar på CSI NY nu och chattar med katta. och smsar med min kusin jag har fått kontakt med nu :) och jag vet inte om jag ska till skolan imorgon.. vill ju inte missa så mycket mer men fan . väntar iallafall på att min mamma och styvfarsa ska komma hem så jag kan få halstabletter.. behöver verkligen!
och hela dan har jag och malin Maluenda bråkat om Robert Pattinson <3 :$ tillslut.. kom vi överäns om att vi ska åka och träffa honom så ska vi typ slänga oss på han eller nått. HAHAHA. <3<3<33<3<3<3
aja.. hehe.

Xoxo / N

jag har en hemlighet ingen annan vet

hejhej. nu är jag tillbaka i ödemarken = skokloster.
igår gick jag upp åtta, inte lite jobbigt typ men ja. packade sista sakerna och sånt. sen vid nio åkte jag och mormor till centralen. vi kolla vart tåget åkte sen köpte vi tidning och sånt sen fika vi. sen så skulle tåget gå, och ja det va jobbigt. nu kan alla mobba mig :) ( eftersom jag själv älskar att mobba mig själv.... ) menmen.. va framme nån gång runt 14.20 då gick jag och mötte mamma& brorsorna i bålstacentrum. gick in på ica och sen buss hem. sen gjorde jag typ ingenting. LIKSOM OVANLIGT NÄR JAG KOMMER TILLBAKA HIT! nån gång senare på kvällen åkte jag med mamma jenny och mina brorsor till ica och handla.. sen typ tillbaka, lämna och hämta saker sen åkte jag jenny och karro och hyrde film.. vet inte va de va för film, thriller tror jag. men sen hem iallafall. mhmhmmmmhm. sen typ sega hela kvällen. ja. tyckte jag kunde vara uppe länge, gick och la mig runt halv tre.
och JA, när man bor här kan man ju inte sova längre än till kanske nio.. liksom kul. kollade iallafall på Systrar i jeans ( andra sommaren ) och sen har jag typ gjort i-n-g-e-n-t-i-n-g. mm och skola imorgon, har ingen jävla lust att gå imorgon. hatar den jävla skolan. har ju vänner som är snälla och sånt.. men vill tillbaka till min gamla. även om det är nästan dubbelt så många i den klassen ovs...
längtar iallafall till påsklovet, för då åker jag förmodligen till göteborg igen. och tillsdess... ska jag låta mitt liv gå under.
jag har lyckats få det jätte stökigt på mindre än ett dygn. liksom duktigt.
nu gör jag nån artist&band-lek med katta på msn. jag suger 8D sen .. ska jag låta mitt liv gå under, typ resten av kvällen. och fram tills nästa gång jag åker till göteborg eller om nått väldigt bra händer. mhmhmhm.

Xoxo / N

(p.s. jag har ett tema på min mobil som är med robert pattinson så jag är överlycklig typ <3<33<3<3 ( om man glömmer ALLT annat. hehe )

åker hem imorgon

okej . idag , eller nu, är jag med josse och julie och dom spelar in och säger att jag tar mig i röven liksom yey :D
va iallafall med i skolan idag, efter deras lunch iallafall. sen så gick vi hem till julie och spela Guitar hero hehehe. sen gjorde vi pannkakor och sen gick vi och hämta ut min tågbiljett, sen till sannabacken och josse&julie åkte pulka. sen hem till josse så har vi gjort pannkakor igen HAHAHA. och nu håller cp barnen på och cpar.... nice.
imorgon åker jag hem till skokloster igen, ehm ja jätte kul.. not.
bajs skriver väl imorgon dåååååå bajs

Xoxo / N

sön,mån,tis,ons & tors.

okej har inte hunnit skriva på ett par dagar så skriver snabbt nu.

söndag; jag sov hos josse över natten,wie. senare vid tolv gick jag & josse och mötte maja vid sannaskolan. (wow!)
vi gick typ runt , sen gick vi till charmaines gård så kom charmaine ut. hehehehe. så typ gick vi runt och sen gick vi till ida och va där ett tag, jag platta majas bigmama hår 8D och sen platta charmaine mitt hår. sen gick vi ut. men ida gick typ hem direkt så då gick alla hem till sig och åt (och jag följde med josse HEHE) sen så möttes vi igen. och typ gick runt. och senare gick alla hem till sig. HEHE
måndag; runt typ elva gick jag till sannaskolan, när dom hade lunch. så typ "hälsade" jag på. hehe, när dom sluta gick jag med julie & josse hem till julie en stund. vid tre gick jag och mötte katta vid M+M, vi gick runt, väldigt mycket.. och pratade om typ allt , hehe. sen nån gång. när katta va tvungen att åka hem gick jag hem. och typ gjorde ingenting hehe.
tisdag; nån gång mellan ett - halv två kom josse och julie och knacka på. så gick jag med dom hem till josse. så typ va vi där. vid halvfyra gick jag hem så åkte jag & min morbror och hämtade min mormor sen åkte vi till frölundatorg och typ kollade på jackor men min mormor va skit stressad så de blev ingen köpt HAHAH. sen åkte vi hem och så va jag med julie och josse igen. vi gick hem till josse sen åkte vi och köpte godis och sen till josse igen. runt åtta gick jag & julie hemåt hehe.
onsdag; runt halv tre gick till josse. vi tog bussen till frölunda , gick runt och kollade på jackor och sånt. sen när vi skulle åka hem mötte vi min mormor och jag fick pengar till att köpa en jacka. jag och josse gick in på inter sport och köpte en jacka till mig, en röd hehe. sen så tog vi bussen till klippan, där mötte vi upp Ida och så gick vi till pannhuset i rödasten. så va det någon ungdomssak typ eller nått, vi satt fan där i 2 ½ timma. wie lol. så de va klart typ åtta och då gick alla hem till sig.
idag: har typ suttit och väntat på att josse ska sluta hela dan, vid tre gick jag till sannabacken och mötte josse. vi fick skynda oss hem till henne och hämta pengar och sånt sen åkte vi till frölunda haha. så typ gick vi runt sen fick vi tråkigt så då gick vi in på hemköp och där träffa vi min mormor, HAHAHA. så fick vi pengar för att äta. sen så mötte vi julie så va vi med henne tills hon skulle iväg på nån kurs, sen gick vi å åt, och sen tog vi bussen hem. nu sitter jag hemma hos josse och hon vill till sannabacken, vet inte varför men hon vill säkert åka på snön eller nått HAHA..

åker snart hem till skokloster.. blir kanske på lördag, eller så blir det söndag.. vill egentligen nog inte åka hem , menmen. lol. japp.

Xoxo / N

alla hjärtans dag

nu är jag i göteborg, kom i torsdags. och i torsdags va jag typ med amanda och josse, skojskoj.
igår, fredag, va jag med amanda & josse igen, och senare på kvällen träffa vi Ida.
och idag, har jag varit i stan med Ida, jag köpte typ en tröja där det står The Killers. och sen en annan lång tröja, leggins, och typ smink haha. :D sen så när jag kom "hem" mötte jag alice och andra. och JAG TRÄFFADE KATTA. det va , ganska , blygt haha!! men det va kul ändå. sen så typ gick jag och åt, sen så mötte jag josse och nu är jag hos henne, ska sova här inatt och vi, eller josse, gör pannkakor nu haha och tar hundra kort.
på måndag blir det kul, wiho, japp!
orkar inte skriva alla dagar nu när jag är här hehe.

Xoxo / N

Alla hjärtans dag, hehe..

åker snart :D

hejhej, igår så blev det lite tjorv med att jag skulle åka till göteborg, så jag packade upp allting.
idag, för kanske 25 minutersen blev jag väckt " Du åker till Göteborg " så nu har jag packat, ska typ äta och sätta på mig alla kläder. wiho. har typ inget att skriva, tror jag åker snart hehe :)
im happy. hellyeah.

Xoxo / N

I can't take it any longer 
Thought that we were stronger


göööteborg!

hejhej. idag va jag hemma från skolan idag, igen..
har typ inte gjort något speciellt, kollat lite Twilight igen för jag är helt besatt nu :$ hehe..
men nu sitter jag och pratar med josse / (och med amanda lite) i telefon, och jag har nyss packat.
FÖR IMORGON ÅKER JAG TILL GÖTEBORG, WIHO! :D:D:D:D:D:D *happyyyyyy*
så ja, antligen bor jag hos mormor eller typ hos josse <3

väntar på att mamma och min styvfarsa ska komma hem så jag kan gå ner till min morbror, för jag åker med han imorgon på morronen. hihi!! wiho.
får väl se när jag skriver igen, om det blir imorgon kväll eller nått, fast om jag sover hos mormor har jag ingen dator menmen <3
PUSSPUSSPUSS!!

Xoxo / N

How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?


hemma

idag har jag varit hemma från skolan, mår verkligen inte bra. på två olika sett.
så jag har typ inte direkt gjort nått idag, kollade Twilight och den är så JÄVLA BRA. jag blir cp, den är sjukt bra, vet inte varför men den är fan det! och sen är Robert Pattinson sjukt snygg :$ som jag kanske inte borde ha skrivit här men D:
sen kollade jag också på Feel the noise, den va helt okej. nu sitter jag och kollar på Joey och sen är vänner tror jag :)
jag vet inte om jag ska till skolan imorgon, kanske.. jag får se.
Och resan till Göteborg vet jag inte om det blir av, ska få min morsa att ringa till SJ antligen senare eller ringa imorgon. så kanske jag åker iallafall, för det finns ju sista-minuten resor för typ 193 kronor! Sen vet jag inte när jag åker, antligen fredag, lördag,söndag eller måndag! beror ju på om min morsa tänker ringa eller om jag får göra det själv och sånt dära.
men hoppas iallafall på att jag åker, har inte vart där sen höstlovet, och det va ju sista veckan i oktober, så över 3 månader sen. och så vill jag faktiskt komma bort härifrån ett tag nu.

Xoxo / N

Seems like just yesterday, you were a part of me
I used to stand so tall, I used to be so strong

-


How did we get here?
When I use to know you so well
How did we get here?
Well, I think I know

The truth is hiding in your eyes
And it's hanging on your tongue
Just boiling in my blood,
But you think that I can't see
What kind of man that you are
If you're a man at all
Well, I will figure this one out on my own
On my own ("I'm screaming I love you so")
On my own (My thoughts you can't decode)

ny vecka.

hej.
idag har jag varit i skolan (hehe) det va väl rätt okej, förutom att jag va jää-ääää-tte trött! vi slutade 14.10 iallafall, och direkt hem och har typ inte gjort något alls. DET ÄR JÄTTE, verkligen skit fint väder ute ! :( och jag sitter framför min dator och segar sönder. skulle vilja gå ut och ta kort, men .. min kamera är ju bajz. bättre med systemkamera, fast min är faktiskt rätt okej. HEHe. men åh, det är så jävla cpat, alla i göteborg har lov denna veckan, och jag har nästa vecka.. men jag funderar ändå på att åka ner! för jag orkar fan inte sitta här hela sportlovet. fast jag har bara typ runt 700 kr, och jag sitter och kollar biljetter nu. och jag har hittat biljetter (med reserverad plats ovs.) för 658 kr. fast har ju inte så mycket pengar kvar.. fast jag ska ju få månadspeng den veckan efter, eller när jag kommer hem typ. hehe.. aja. när mamma kommer hem sen ska jag "prata" med henne, det kommer säkert bli jätte lyckat. hoppas dom kan betala lite av det kanske iaf.. men jag orkar inte vara här just nu, det är jobbigt. allt är jobbigt. jag är bara 13 år, varför ska jag hålla på och bry mig om så mycket så jag blir deprimerad sen och massa skit .. eller nått. jag vet inte hehe.. nej jag vet inte alls..
om jag nu skulle göra något senare på dan/sen eller nått, så skriver jag väl, annars skriver jag väl i morgon.

Xoxo / N

It tears me up
I try to hold on but it hurts too much

seg söndag

jag tycker det är jobbigt att jag vaknar tidigt på mornarna nu för tiden.. vaknar inte längre mellan tolv - halv två. fast iofs lägger jag mig inte 4 på morronen längre men.. vaknar bara runt halv 10 och kan inte somna om liksom.. och idag vaknade jag typ halv tio.. sen typ någon gång efter tio gick jag ner till jenny och christian, så tog jag ut loke, hehe. senare va jag där ett tag, till någon gång efter ett iallafall, sen gick jag hem och gjorde typ inget.. sen nån gång vid fyra gick jag ner till dom igen. och för typ kanske 40 minutersen eller nått åkte jag och jenny hem för jag skulle äta ochså. nu gör jag typ ingenting. ska till affären iaf nu, sen vet jag inte, blir väl data eller film eller nått ;*

Xoxo / N

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms


-

Varför ska allt bli så jävla jobbigt.. så jävla komplicerat ?
Varför ska allt bli så jävla jobbigt..så jävla komplicerat ?

är så jävla trött.

rubriken säger allt, jag är så jävla trött, hela jävla dan har jag vart trött.
åkte till västerås förut.. nej.. nånting utanför västerås kanske det va..vi åkte till ulla ( allså jag, jenny och christian + loke) och sen så kom Sofie, fast senare åkte hon. sen kom Karro. och senare så åkte jag,jenny,christian,karro & ulla hem till Sofie och va där ett tag, strax efter åtta åkte vi (inte ulla och sofie) till bålsta, gick in på ica. woho. sen hem till hålan skokloster. så har typ bara vart hemma nån timme nu. ja.. och påvägen så lyssnade vi fan på hård rock, OCH JAG VA ÄNDÅ PÅVÄG ATT SOMNA. snacka om att vara trött.. öhm..jag tror faktiskt jag ska sova "tidigt" idag.. jag är sjukt trött känner mig helt seg och jag har helt plöstligt blivit på dåligt humör. men men, katta skickade precis en länk, jag tryckte, så va de sånndär CP SAK som jag flippar sönder på : < och jag webbar med josse, heheheh.

Xoxo / N
I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do 
Or who I’m supposed to be




västerås

hejhej. skriver lite snabbt nu

igår efter skolan så gick jag och cicci med katja hem. där åt vi och kolla typ på tv och sen gjorde vi grejs och så hände de en olycka HAHAHA gud 8D senare runt halv fem gick alla hem till sig och typ duscha och sånt. vid typ halv sju gick jag till christian och jenny och va där. vid halv åtta gick jag och mötte malin maluenda, vi gick till gården och lyssnade på musik och snacka, så gick vi och mötte cicci, katja, laura , jenna och madde vid gården :) så typ va vi där lite, sen gick vi till en lekplats och va där och typ hade helt flumm och snacka i tele me maddes kille haha.. och sånt sen gick vi till gården igen och typ va där rätt länge, senare vid halv elva eller nått tror jag, så gick jag hem till christian och jenny så sov jag där..
men sjukt bra kväll, hade skitkul :) förutom att jag halvsov på golvet på gården.. HEHE

vaknade typ förut runt halv tio, gick ut med Loke och åt förut. snart ska jag åka med christian och jenny till västerås, 8D

Xoxo / N

no more, it cannot wait
I'm yours

WOHO. fredag!

godmorgon.. eller nått..
igår kom jag faktiskt i säng innan 22.00 ! rekord.. :$
va tvungen att läsa ut boken ( de va 62 sidor kvar ) och nu när jag har gjort det säger mamma " men jag har lånat om den så du kunde läsa ut den " MEN ÅH. åh. hehe..
ska iallafall strax till skolan, sen efter vet jag inte vad som händer, om vi ska till bålsta, om vi ska hem till nån eller om vi ska gå hem till varran sen mötas .. JAG VET INTE! hehe.. ska iallafall typ vara med Malin, Cicci, Katja och Laura.
Det är sjukt hur fort veckorna och tiden går. fast samtidigt så tycker jag att det går sjukt segt.
Med denna månaden, så har jag snart bott här ett halv år.. snart är det sportlov också.. dom i göteborg har ju nästa vecka och jag har veckan efter, så tror inte jag kommer träffa nån.. hoppas på påsklovet då..
Om man inte vill börja i Gransäter måste man söka in redan nu.. Tänkte börja i Gröna dalen, men dom har inte spanska i språkval där så det blir inte det. sålänges så blir det Gransäter...
Nu måste jag stänga av datorn och sånt, bajz skolan.

Xoxo / N

It's time to be a big girl now 
And big girls don't cry


5 februari

hejhej. ska försöka göra ett kort inlägg, för sen ska jag tvätta mig, borsta tänderna ovs. och gå och lägga mig!

idag simmade vi igen i skolan, och det va faktiskt kul.. lite iallafall.. men vi fick bara 20 minuter på oss idag, mer än igår men ändå.. men slutade iallafall 14:00 idag.. och det snöade också.. huhu.. men runt tre gick jag ner till min morbror.. vi spelade Guitar Hero flera timmar.. sen kom Jenny så beställde vi mat ehehhe. och åkte och hämta ( och där träffa jag amanda & madde! ) sen tillbaka,äta och fortsätta spela. kom hem alldeles nyss. så ska kolla min bdb, HAHA jag är bdb nörd jag vet :< sen ska jag tvätta bort smink och sånt dära och sova.
imorgon blire tjejor. funfun! 8D
OCH JAG HAR FÅTT EN NY DATASTOL.. den är bara lite cp men den är bättre än den STOLEN jag hade innan.
och nu känns det som om jag blir bombad med sms.. HEHE.
skriver kanske imorgon på morronen, för jag vet inte om jag skriver senare på dan :)

Xoxo / N

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears

simning i bålsta och jag måste skaffa linser!

hejhejtjatja.
Vi åkte och simma idag i skolan, det va faktiskt kul, förutom att jag fick kallsup nåra gånger.. och sen fick vi gå och duscha , 15 MINUTER innan bussen gick. och det visste vi inte först, så vi typ sega. sen kommer en lärare " går inte eran buss om 10 minuter?" vi " tror inte det " hon kommer tillbaka sen " jo de ska ni " då är det 5 minuter kvar, och då kommer massa småbarn som står i vägen för våra skåp så britt kom och typ jäkta oss och sånt tillslut gick skitungarna, och bussen fick vänta på oss.. hehe? sen hade vi slöjd, och på slöjden så stickar jag just nu.. det går väl sådär :$ sen .. SEN GICK JAG TILL SKOLSYSTER OCH KOLLADE MIN SYN! hon sa, att jag va närsynt (tror jag) och att jag nog måste skaffa linser/glasögon ( jag ska självklart ha linser!) och att jag får åka in till optikern i bålsta.. hm.. lunchen va blä, blä mat ! och när jag och katja smöra våra knäckebröd gick bådas sönder.. huhu. aja, musik.. vi spelade gitarr! lärde oss akordet D & E. heh, sen spanska!! jag fick faktiskt beröm av molle idag, att jag va bra.. det va liksom bra, jag behövde nog det..!
sen gick jag hem.. och jag har typ inte gjort något, tvättat endel av mina kläder.. och nyss hade jag ansiktsmask HEHE. men den hade torkat ( i "förpackningen" ) så jag fick fixa de, och de gick .. nu kollar jag på tv HEHE, snart börjar Joey, sen är Vänner. sen vet jag inte om det är något bra på tv, men igår kom jag faktiskt i säng tidigt, eller ja NÄSTAN kl 10, lite efter tio kom jag i säng hehe..
Imorgon ska vi simma igen.. och vi missar bilden, sjukt jävla bra. hatar damp helena.
Längtar till fredag.. hehe ;)
Och nu ska jag typ följa med min styvfarsa nånstans. hah.. missar nog lite av joey men men,

Xoxo / N

So beautiful, but I have to know
Is this real or is it just a game

4 Februari godmorgon

tjaaa. eller.. godmorron?
håller på att platta håret nu, sen är jag klar (WOHO!)
Vi ska simma idag..det ska väl bli..inte kul..bara ibland kanske..
inte lika kul när killarna är med, man vet ju inte vad för kommentar dom kan ge..
Det är "bara" 2.6 minus ute nu. mindre än igår iallafall..fast jag håller fan på att frysa ihjäl här på mornarna, för mitt fönster är inte heelt stängt eftersom det inte går att stänga mera, så de finns ju en liten öppning och där kommer all kall luft. även om det kan vara rena bastun i mitt rum ibland..
Men en sak som är bra med att vi ska simma är att vi missar BILDEN!! ingen bild på 3 veckor nu + förra när jag va sjuk! 4 DÅ! woho.och vi har ju lov snart också. ja jag förklarade för vissa igår vad jag skulle göra.. och det blev att jag skulle spela Guitar Hero hos Jenny och Christian hela lovet.. tycker synd om dom.. hehe?
Idag hoppas jag på att skolsyster är i skolan, annars dampar jag ur! :$
Och jag tror jag ska färga mitt hår, typ Kastanjebrunt. det är typ ungefär min naturliga, och det ser ju helt cp om jag har svart hår, och så kommer brun utväxt..för jag tror jag vill ha min naturliga..kanske.. eller iallafall brun.. jag håller alltid på såhär när jag har färgat håret..? Men så kanske jag gör ljusare/mörkare-bruna slingor, eller blonda som jag hade..jag VET INTE!
Nu ska jag iallafall packa ner resten av sakerna i väskan, föra över nåra låtar på min mp4 och sen gå till skolan!

Xoxo / N

Are we human? Or are we dancer?
My sign is vital, My hands are cold.

Smile like you mean it.

Idag, i skolan, BÖRJADE VI MED VÅRT ARBETE OM LÄNDER!
Jag och Olivia täntke ta Tanzania, men hon ångra sig, sen satt vi i säkert en halvtimma och kunde inte bestämma oss vilket land vi skulle ta.. men tillslut blev det Kenya. Och jag har kommit rätt långt med arbetet, har skrivit färdigt allt.. ska bara rita landet och flaggan! Skulle också gå till skolsyster idag, men då va hon på möte hela dagen.. Slutade 13:10, och då gick jag,Cicci,Katja och Malin M till affären (träffade på mamma och dom påvägen så fick pengar, wohooo!) och typ köpte dricka och så :$ så gick vi hem till Malin och så kollade vi på filmen Tretton , den va rätt bra. Sen började vi kolla någon konstig film, men vi sluta kolla för vissa ville inte kolla (som jag då!) Så då typ prata vi och gjorde grejz. Jag gick igenom Malins böcker och hittade en bok jag har fått låna av henne nu.. den heter " Expert på att rodna ". Men sen så gick jag och Katja hemåt. När jag kom hem åt jag, WOHO. nej men , sen har jag typ bara suttit vid datorn :< Kollar på Joey nu, men det är snart slut och sen börjar Vänner. hehe :* Funderar också på att färga håret, typ brunt. och kanske slingor, jag vet inte än! jag har svårt för sånt :$
Jag kom på saker jag skulle skriva, men nu har jag glömt, och jag tänker uppdatera detta inlägget nu!

Xoxo / N

Smile like you mean it
Smile like you mean it

GODMORGON.

godmorrrrgon.
jag sitter och lyssnar på The Killers - When you were young. jag har verkligen fastnat för låten!
klockan är bara 07:10 och jag är klar, så det är därför jag skriver här. brukar gå hemifrån runt 07:30
men idag får jag skjuts! (woho) så det blir väl typ kvart i. så jag vet inte vad jag ska göra tills dess, haha..
även om jag nu förtiden brukar bli klar runt 07.00-07.10 (utan att stressa!) så tänker jag inte gå upp senare, för då kommer det bli så att jag jämnt kommer behöva jäkta! :(
Jag kan inte fatta att jag typ ÄLSKA skolan , när jag gick på lågstadiet, hur sjuk jag än va gick jag fan till skolan, nu för minsta lilla " mammaaaaa jag kan inte gå till skolan idaaaaag " HAHA. Men en sak vi ska göra i skolan, som jag faktiskt längtar till, det är när vi ska skriva om länder. Jag tycker det är skit kul! :$ Och jag tror vi börjar denna veckan eller nästa? Jag och Olivia har iallafall bestämt oss för att skriva om Tanzania, och vi ska åka dit! HAH! Lyckat! :) Kanske skriva upp det på " Saker jag ska göra innan jag dör " - Lista. Av 24 saker på listan, har jag gjort 1 och ½ haha ! Det halva behöver ni inte veta, men de andra är min Ögonbryns-piercing, som jag faktiskt har blivit nöjd med! Men min näspiercing, som smycket ramla ur och det har växt igen, jag vet inte om jag ska ta hål igen, det är rätt skönt utan det smycket ibland, när man typ ska torka ansiktet eller nått, det gör ju ont att hålla på att stöta till den, men nu gör jag ju inte det.. så jag vet inte.
Det är 10 minus ute. Jag hatar att det ska vara så jävla kallt här! Längtar verkligen till sommaren! Och då ska jag ju gå på Gothia Discot med Charmaine och Silke! jag har liksom lovat dom :$ Och såklart träffa josse och alla andra, och bada i fiskebäck som 07 & 08!
jag ska åka om typ 15 minuter, men jag slutar skriva nu heheeh.

Xoxo / N

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young

Never be afraid again - ny blogg.

Okej, nu har jag gjort en ny blogg, för min blogg på blogspot.com, blev jättekrånglig!
Så nu bloggar jag här, hoppas på flera besökare också.. hah.

Idag har jag iallafall vart i skolan, det suger som vanligt.
och sen när jag kom hem , typ rensade jag ur saker ur mitt rum, slängde ut mitt "databord"
och nu har jag ett nytt! mycket mindre men sjukt mycket snyggare med låda, fast bara en.. men helt okej ändå.
så nu har jag typ inte gjort något, bara suttit vid datorn och lyssnat på musik! Min mp4 är helt sär, ena hörluren är cp och man hör ingen musik, bara typ bas.. menmen, får väl köpa nya ^^
Slipper också idrotten imorgon och på torsdag, eftersom vi ska simma på onsdag och torsdag. samma nästa vecka!
sen ska vi göra nån bokrecention haha nej jag vet inte vad det heter så jag har säkert skrivit helt åt helvete fel. men vi ska iallafall redovisa om en bok, för klassen tror jag.. jag va ju inte i skolan i torsdags så jag vet ju inte hur man ska redovisa typ.. och inte heller vilken bok, fast tror jag ska ta Den onda kraften.. jag tror den heter så! av Ulf Nilsson. den är faktiskt ganska bra. men men , får väl se. Letade efter " I taket lyser stjärnorna " eftersom den finns på bok, men datorn på bibloteket i skolan cpade så det gick inte att söka den, iofs tror jag inte den är där, men men. vill se filmen, den verkar bra.
Nu ska jag iallafall kolla färdigt CSI NY och sen nog lägga mig och läsa " Systrar i jeans " har inte läst ur den på flera veckor, så fattade inte så mycket igår när jag läste igen. Är på " tredje sommaren " och har även " fjärde sommaren " kvar, och böckerna är ganska tjocka.. haha!
Och denna designen har jag sålänges, eftersom jag kan 0 om sånt :)

Xoxo / N.

I Will never be afraid again, hold your breath then count to ten.
Stay for silence, stay for when I will never be afraid again.

RSS 2.0