..

Jag måste skriva av mig.. lite granna? Eller bara just skriva..
Fast jag vet inte riktigt om det är så bra att göra det i bloggen, men jag orkar faktiskt inte bry mig :)

Dom senaste dagarna har jag funderat.. rätt mycket tror jag..?
Jag har märkt att jag verkligen har förändrats, det senaste året.. sen vi flyttade?
Jag undrar hur jag hade vart nu, om vi aldrig hade flyttat..
Önska faktiskt att det man hade gått igenom i livet, att man liksom kunde "spola tillbaka" och uppleva det igen, lite grann? Då menar jag inte leva om på nytt..men liksom få uppleva det igen.. Det finns endel personer, som jag verkligen inte träffat på flera år, som jag verkligen vill träffa.. Men om man får kontakt med dom, vad fan ska man säga då? "HEJ, jag saknar dig, jag vill träffa dig!!" Det funkar inte riktigt så..eller?
För ca 3 årsen, då tog ett stort kapitel slut, och det blev en början på ett nytt..
Jag vet inte vad jag ska säga.. jag vet inte vad jag ska göra..
Jag saknar Sannaskolan, jag saknar Göteborg.
Hatar är kanske att ta i, men fan för den (ibland iaf) skolan jag går i..!
Är så trött på alla störda lärare där, dom flesta iallafall..Stör mig på alla fjortisar som säger FJORTISAR TILL OSS? (mig & dom jag är med..) Kan man inte bara låta bli? Måste inte kommentera ? Svårt att hålla käft?
Och dom respektlösa killarna..förlåt, men det är så det är.. Ibland iallafall? Och jag vet att jag inte är den enda som tycker så..
Jag är ganska känslig, men jag försöker att vara stark..
Dagar som den hära, då är jag extra lättirriterad, jag är väldigt känslig. Ena stunden skrattar jag som fan, sen tänker jag till och då blir jag tårögd?
Jag måste få ut ilskan & smärtan på något sett, men jag vet inte hur jag ska göra.. skrika, slå, riva sönder hela jävla rummet? Vad får jag ut av det.. ingenting ändå.
Jag hatar att vara kär.. Men det konstiga med mig är, att först är det en kille, som jag tror att jag är "kär" i, men sen så liksom..försvinner det rätt fort? Men nu finns det en kille då.. he is in my mind 24/7..? I Två månader har det vart såhär, det är inte speciellt länge.. eller? Ändå känns det som kanske 1 år och jag blir galen.

Zeke och Kira.. mina älsklingar.. Dom flesta vet väl redan.. men ändå, dom ska ju säljas.. Varje helg har det blivit så att någon ska komma och kolla, men sen har det blitt förhinder.. På ett sett är det bra, och ett inte.
Jag har förstått att det är för deras bästa som vi ska sälja dom, men jag vill inte vara utan dom? Visst, skönt att slippa komma hem från skolan och direkt behöva springa ut med hunden.. men ändå.. fatta hur jävla tomt? Zeke har vi haft i 3 år och Kira är hans bebis!

Och varje helg nu har det där pågått, tänker inte nämna vad här i bloggen! Men aa..

Jag hatar dig, för det du sa.. för den du är? jag bara hatar dig helt enkelt, och vad jag än frågade,
SÅ HAR DU INGEN RÄTT TILL ATT SÄGA SÅ?! ASSHOLE!KUKSUGARE! sry

Jag vet inte ens om jag har fått fram det jag ville få fram , som jag skrev igår " Jag vet inte riktigt vad det är med mig, och jag kan inte förklara det jag vill, för det blir komplicerat , för att jag inte vet , samtidigt.. som jag vet.. komplicerat,krångligt! " Jag vet inte riktigt vad det är, men jag mår iallafall skit och..jag vet fan inte vad jag ska göra..

eh, jävla cpgrej. detta var ingen jävla lösning? fitta.


Ny vecka ;)

Sorry, hann inte skriva i morse, eller jag glömde bort att skriva, haha!
Men iallafall.. började 09.00 idag.. hehe..
Skoldagen..gick någorlunda bra..förutom mina Cphormoner..eller vad det nu är som får mig att bli så här.. :(
På idrotten var det faktiskt kul.. Kommer inte ihåg vad "lekarna" hette och så då orkar jag inte förklara HAHA (:
Efter idrotten orkade jag inte vara kvar.. så jag tog bussen hem med Malin m, som hade sjukt ont i huvudet.. medans jag bara inte mådde bra, alltså inte på "sjuk"settet, utan.. jag mår inte bra, HEHE!
Hm..aja.. har möblerat om mitt rum idag, är halv nöjd, visst ser endel bra ut, men fan va jobbigt det är ibland att ha egen toalett, en dörr tar ju upp endel av väggen, och mina möbler är feta så dom får inte plats :)

Nu funderar jag på om jag ska gå till Maja&Kjell och ge deras jultidnings-beställningar? haha..
fast egentligen orkar inte jag flytta på mig ända dit? HAHAHAHA för det är sååå långt också.. hahahah
lat x100.

uppdaterar väl senare :D


Who am I to say?

Kom alldeles nyss ut ur duschen och här sitter jag nu, och tänker på en jävla massa :/
Göteborg, sannaskolan.. när jag va mindre, mina gamla barndomsvänner.. undrar hur allt skulle sett ut
om vi aldrig flyttat till Skokloster.. eller om jag hade fått flytta hem till mormor.. eller om mamma och janne aldrig hade träffats? Usch jag hatar när jag alltid tänker för mycket.. :O

Aja, jag ska strax föna mitt hår och jag tror inte jag behöver våffla det idag, eftersom när det är precis är nytvättat så är det oftast ganska OK :)

Skola imorgon igen, usch.. På onsdag ska vi ta "Brännar-körkort".. har inte pluggat till det än.. Ingen aning om vi har någon mer läxa/prov..? Jag har verkligen koll!


Jag vet inte riktigt vad det är med mig, och jag kan inte förklara det jag vill, för det blir komplicerat , för att jag inte vet , samtidigt.. som jag vet.. komplicerat,krångligt!

Hope - Who am I to say :)
grym låt :)

Bålsta

Hej :)

Skulle egentligen åkt till Barkaby, men det blev att vi stanna i Bålsta, hehe!
Åkte dit med Mamma och mina bröder.. va verkligen längesen jag åkte och gjorde något med dom..
Blev lite "shopping", fast mest till mina bröder då.. men även jag fick köpt några saker, fast nu var det mamma som betala, hihi.. har tagit kort på sakerna så jag ska lägga upp en bild på det nu! :)


Strumpor 3-pack ; 49,50 :-
Strumpor, lite tjockare; 49,50 :-
Örhängen, tre olika; 59,50 :-
Cardigan; 149,50 :-


uppdaterar lite senare igen! (:

Bråttom

Godmorgon..! :)

Hinner tyvärr inte skriva så mycket , ska med bussen som går om 10 min.
Ska till barkaby :)

Julpynt

Hej (:

Än så länge har jag inte gjort så mycket idag, men klockan är som sagt bara 14.17 :)
Hjälpte mamma och hämta upp kartongerna med julpynt från Förrådet.. så jag har hjälpt mamma att
pynta lite och så.. och sen så hör jag massa julsånger.. feliz navidad, mer jul, tänd ett ljus osv.
flera låtar påminner om från Göteborg, från sannaskolan.. många låtar har vi haft på Julavslutningarna..
Men jag hade tänkt mig att strax ta ett varmt bad, och hoppas då på att jag inte somnar i badkaret som jag brukar göra.. :$


bilder från igår






Vet att bilden e suddig, sorry.. men vi tog flera bilder och alla blev suddiga :s

Haha.. ni är helt galna (:

inte så många bilder, men några iallafall, hihi!
uppdaterar snart igen ;)

orkar inte just nu

Orkar inte lägga in bilderna på datorn just nu.. hehe, jag är väldigt lat..?

Denna dagen har egentligen gått ganska segt, och jag är jätte trött.. och klockan är bara 22.23? Känns som den är Tolv typ.. Funderar på att om jag ska gå till Maja&Kjell och "Kvinnan i det andra lägenhetshuset" imorgon och sälja Jultidningarna dom beställt.. So I got my money :) Om dom har lösa pengar då alltså.. Mamma kunde inte hämta ut det andra paketet, för jag va tydligen tvungen att vara med sa dom på Ica..? Hm.
Måste vara lite snål nu denna månaden eftersom det snart är Jul och måste köpa julklappar till folk.. Men vet inte riktigt vilka jag ska köpa till..? Känns inte så kul att köpa till någon som inte köper till en själv..? Och sen om någon köper till en, så har man inte köpt till den..? Då känns det som man står lite i skuld, och sånt är inte bra för mig, för då kan det dröja innan man får.. hehe, ni som jag kanske missat och köpt present till.. ni vet? HAHA!
Men måste även köpa mig ett par skor, ett par varma! Men kan inte bestämma mig.. Stövlar är bra när man har leggings, men inte Mjukis och sånt, eller ibland ser det konstigt ut..? Skulle gått till Din sko idag i Kista, men orkade inte kolla på skor, hahaha..


Jaja.. cyaa!

New Moon..

Hej..! Måste börja inlägget med att skriva ATT JAG SÅG NEW MOON IDAG, den va helt grym, LOVE IT!

Som sagt.. hann inte blogga i morse för hade fulltupp att våffla håret.. och jag tycker att mitt hår ser "bättre" ut när det är våfflat/tjockare. och inte mina konstiga lockar/plattat och de ser tunnare ut.. hehe!

Vi fick då sluta 11.40 idag.. då åkte jag och Malin till min mammas jobb för att hämta mina pengar, och sen drog vi upp till Centrum och mötte Forsmans! Vi tog tåget till Jakan, bytte till buss till Kista C! Vi hämtade ut våra biljetter och sen gick vi runt och kolla lite i Kista Centrum. Senare va de då dags för Filmen, omg I love it! Efter filmen så gick vi runt lite mera i Kista.. när vi tröttnade så tog vi bussen till Jakan, där gick vi in i Centrum och kolla runt, men det var bara Hemköp öppet.. Och Forsmans skulle köpa Energidricka, men sen va det tydligen 15årsgräns, och då sa Forsmans att jag va 15, men eftersom jag inte hade leg så fick hon/jag inte köpa..that sucks?
Men sen när vi åkte hem, så va de ett par killar i kanske.. 20 årsåldern som va fulla..Och ropa på oss när vi kom in " Tjejer, sätt er häär!" Men vi ignorerade dom, så gick vi och satte oss en bit bort. Då kom dom till oss istället och fråga vart vi bodde, då råkade Forsmans säga Bålsta...Då fråga dom om vi inte skulle hänga med på fest i Kungsängen.. Men Forsmans sa Nej tack. Och så sa hon till dom att dom stank och skulle dra, så då gjorde dom det. Sen skulle vi flytta på oss igen, och då ropa dom till oss " MEN VAFAN JÄVLA SKITUNGAR NI SKULLE JU AV I BÅLSTA!.. HIT ME BUSSKORTET TURKJ*VEL " eller något sånt.. hehe? Aja. Kom hem för ca en timma sen, har fått mina jultidningar nu, fast ett paket finns fortfarande på Ica! Men fick massa godis också.. inte så jätte sugen på godis just nu.. :O

Men nu måste jag ut med Kira, när jag kommer in igen kanske jag lägger upp lite bilder ;)

Torsdag kväll

Hej.. :)

Detta har vart en lång dag , som vanligt..? Men men.. Som sagt hade vi ju prov på B-delen idag på matten.. det va ganska svårt så vi får väl se hur det gick...! Men slutade iallafall 15.00 och åkte hem, senare vid fyratiden ringer Forsmans mig, och ber mig att hoppa på bussen och följa med hem till henne och så ska hon berätta något Jätte pinsamt som hade hänt.. så jag tog på mig och gick till bussen.
Sen visade det sig också att Forsmans mamma inte kunde köra oss till Öppethus, så vi fick kolla efter busstider, så sen gick vi hem till mig så jag fick byta om och fixa mig lite, o så gick vi till bussen.
På öppethus hade vi då den där Mattelektionen.. orkar faktiskt inte förklara vad vi skulle göra, hihi!
Efteråt gick vi och fika nere i Matsalen.. och sen fick vi bråttom till 19.35 bussen, and Here I am.. :)

Var ju meningen att jag och iallafall Malin skulle se New Moon imorgon.. men det kanske inte blir så.. för hon inte kan fixa pengar, så Forsmans erbjöd och sa att vi kunde åka till Kista och kolla på den, way! Hoppas verkligen inte att mamma har glömt bort att ta ut pengar till mig nu.. annars dampar jag!

Mamma kommer lite senare.. så det kommer väl ett damp eller happy - inlägg sen ;) HAHA!


Torsdag

Godmorgon!

Jag skrev ett inlägg igår vid 18 tiden , men det uppdaterades aldrig märkte jag senare.. så då orkade jag faktiskt inte skriva om, men min bror fyllde iallafall år igår, hihi! Och Josse ringde eftersom jag hade damp och skulle berätta varför, sen prata vi i ca 1 timma , och det va "kul", vi har inte snackat på as länge!

Idag börjar jag 08.15.. och har två matte lektioner idag + göra B-delen på provet.. blää!
Slutar 15.00..

Öppethus i skolan idag(Gransäterskolan).. Från 18 - 20. Vi ska bara ha en lektion med Mariam = matte, men inga matteböcker eller så! Lektionen är ca 50 min tror jag, sen får vi dra om vi vill, och då slipper vi NO lektionen imorgon (fredag) och den är efter lunchen = vi slutar 11.40!! Men jag vet inte om jag kommer kunna åka och se New Moon imorgon.. fuck!

test

1. namn: Nathalie
2. smeknamn: Natha
3. mellannman: Laina Rebecka
4. höger- eller vänsterhänt: höger
5. humör just nu: skit trött.
6. favoritgodis: vet inte.. har ingen favorit, inte vad jag kommer på iaf :)
7. är det nåt du absolut inte äter: hm.. äcklig mat? hahahah
8. kläder just nu: mjukis, t-shirt
9. internetsidor inne på just nu: facebook, bdb o blogg. :)
10. musik just nu: Ne-Yo - miss independent
11. vad åt du senast: Choklad :$
12. vad sa du senast: Hejdåå :)
13. favoritkläder: mjukis, leggings (:
14. om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja: haha vet inte  
15. är du bra på matte: typ.. eller asso jag är inte direkt dålig.. :p
16. fisk eller badkruka: fish (;
17. favoritfärg: gillar dom flesta.
18. saft eller alkohol: båda? :$ 
19. hur många kuddar sover du med: typ 2/3 , olika (:
20. favoritväder: sol & värme :o
21. spelar du nåt instrument: nej  
22. morgon- eller nattmänniska: nattmänniska isf. 
23. sparare eller slösare: slösare :$
24. vem/vilka är viktigast för dig: min familj, mina vänner, zeke & kira!
25. det bästa du vet: olika (:
26. bästa film just nu: Twilight, helt klart. och new moon även om jag inte sett den HAHAHAH! 
27. ser du på kärleken som ett misstag: nej det gör jag faktiskt inte.
28. hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 typ :)
29. framtidsdrömmar: ingen aning..
30. är du kittlig: mhm :(
31. snarkar du: vissa säger det :$
32. rädd för insekter: beror på vad för insekter haha :D
33. skilda föräldrar: yes.. på ett sätt gör det mig inget & på ett sätt gör det mig ngt.
34. musikstil: lyssnar på blandat.
35. bästa bok: alla 4 twilight böckerna! 
36. duschar eller bad: bådaa.
37. pizza eller hamburgare: beror på. 
38. har du nån flickvän/pojkvän: nej..
39. favoritchipssort: souercream.. :$  
40. synliga ärr: typ på mina knän/ben, vet inte om jag kommer få i ansiktet sen förra helgen :$
41. stökigt eller välstädat: vill ha välstädat , men oftast orkar jag inte städa :$
42. hur många kusiner har du: 3 på mammas sida iaf.
43. ljust eller mörkt bröd till frukost: beror på, vad de är för mörkt bröd (:
44. vilken läsk är godast: fanta
45. vad gör du helst?: umgås med vännerna, olika .. 
46. hur många syskon har du: 3 plus två "halv" systrar ;)
49. bäddar du din säng: ibland
50. är du mörkrädd: jaa :( 
51. städar du ditt rum själv: yes I do.. 
52. sjö eller hav: sjö = inga maneter, men mer fiskar typ :s hav = inte lika mycket fiskar typ, men maneter.. så i dont know :o
53. saltar du på maten: beror på va det är för mat.. haha 
54. favoritkaka: haha vet inte.. kanske kladdkaka
55. gillar du att sjunga: I LOVE IT. men sjunger som en häxa :o 
56. vilket instrument är vackrast att lyssna på: gitarr! 
57. hur gammal är du: 13, snart 14 :$
58. hårfärg: typ rödbrunt/mööörkt.
59. vad anser du om president Bush: eh.. vet inte? :) 
60. röker du: Yes I do...
61. kaffe, te eller inget: inget :s 
62. pysslar du med nån sport: höll på med handboll för ett tagsen men har inte vart på träning på ungefär 2 månader.. HAHA! 
63. hatar du dig själv: haha hatar mig själv gör jag nog inte!

onsdag

Godmorgon..!
Har ingen sovmorgon idag, så jag börjar 08.15 och slutar 15.40.. alltså min längsta dag idag!
Efter skolan måste jag in till centrum för att leta present till min lillebror som fyller år idag. Och så måste jag kolla på skor, eftersom helt plötsligt va helt slitna/söndriga!
Oj.. min buss kommer om 15 min, måste fixa klart mig!


Förresten.. är det nice med smaylisarna?  Vet att dom dampar lite och är inte riktigt i samma höjd men jag ska försöka fixa andra smaylisar, detta är bara så länge, tyckte de va tråkigare utan!

Jul

Kan inte fatta.. det är bara en månad kvar till Julafton!
Detta året har verkligen gått skit fort !
Jag har nästan alltid hoppats på att snön inte kommer, men tänk.. nu i helgen är det första advent..
Nu vill jag att snön ska komma, inte massa slask och regn, utan snö! Julen är mysig, verkligen!
Jul på Liseberg, åh gud! Hoppas på att det faktiskt ha snöat lite i Göteborg sen om jag åker ner,
det är så himla mysigt att gå runt på Liseberg då


Lång skoldag

Hej..!

Kom nyss hem från skolan, eller ja för ungefär 30 minutersen..
Idag har vart en seg lång skoldag,
på spanskan fick vi sudda bänkar och väggar, kul? Nej!
Idag på profilen hade vi Teater.. det va helt ok, vi hörde mest olika lekar för att lära känna varandra bättre osv. :) Detta blir kanske inte blir så långt inlägg , men men!
Måste få tag i Josse så hon kan hjälpa mig med min blogg , heheh!

cyaa!

Tisdag

Hej ..!

Allt blev helt krångligt med designen och det där, försökte fixa en snygg header och blev ganska nöjd, men nu behöver jag Josses hjälp för att jag har glömt bort lite.. men självklart låg hon och sov när jag bad henne logga in =( Jaja.. måste fixa till det idag , hihi..
Idag har jag sovmorgon till 10.25 så tar 09.30 bussen, eftersom det inte går någon senare.. Men den bussen brukar alltid vara försenad..det har hänt en gång tror jag att den kommer i tid..! Men ändå vill jag vara där innan ifall att bussen skulle komma.. lite jobbigt! Idag på spanskan tror jag att vi ska baka Magdalenas ;) Muffins alltså.
Och idag ändrar vi profil grej, kommer ha Teater nu.. undrar om det är roligt? Vi får väl se..

Hoppas på att jag kommer in till Centrum idag.. fast kommer inte ha så lång tid på mig , haha.. eftersom vi slutar fyra (fast brukar få gå tidigare?) Och busskorten gäller till fem, eller man måste åka senast Fem.

Men nu ska jag iallafall fixa klart mig.. cya!

segt internet..

Jaa.. hej!

Mitt internet är segt just nu, men det funkar ändå att vara inne på internet ;)

Dagen har gått fort, på idrotten så skulle vi dansa.. det var väl inte den snyggaste dansen..hahah,
men sen blev vi indelade i grupper och skulle komma på en egen dans tills på torsdag..! Jag är med Katja, Forsmans, Cicci, Olivia och Amanda. Hade också matteprovet sista lektionen, men vi skulle bara göra A-delen idag, så man fick gå när man va klar, när jag va klar satt jag och vänta tills någon annan blev klar.. tillslut va nästan alla klara och hann med halv tre bussen =)
Men jag åkte inte in till centrum idag.. hm.. jag vet inte vad jag ska köpa till min lillebror som fyller 6 år..?
Måste försöka dra med mig någon in till centrum imorgon, vill inte åka själv.. känns lite skumt :$
Kollade på Björn Gustavsson - filmen eller vad man ska kalla den, hos Forsmans.. haha han är lite smått störd? ;)
Och nyss kollade jag på Twilight , herregud.. det va längesen jag såg den..! Blev kär.. igen :$ ;)
Kan inte vänta tills jag ska se New Moon..!! =D

Har sovmorgon imorgon så behöver inte lägga mig än på ett tag kanske.. men nu ska jag försöka fixa min jävla bloggdesign? Stör mig på min text-stil.. ska försöka ändra lite.. kan verkligen inte sånt.. men måste ju testa??


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

;)

Ny vecka..

Måndag igen.. ny vecka.

Har sovmorgon idag, men fick ändå gå upp 06.00..!
Eftersom jag va tvungen och lämna mina bröder på fritids.. inte kul när jag också somnade ganska sent igår..
men nu är jag istortsätt nästan klar, kom på nu att jag måste packa ner mina idrottskläder! Bussen kommer om ca 30 min, så jag har tid på mig.. Idag eller imorgon måste jag åka in till Centrum och köpa en present till min lillebror som fyller år på onsdag.. vet inte vad jag ska köpa, jag fråga honom igår vad han ville ha, men han sa saker som Playstation - det kan jag inte direkt köpa? Fast han sa att han ville ha leksaker och choklad också, hahaha! =)

nu ska jag fixa klart mig (=

Söndag..

Söndag.. vad ska man göra idag?
Blir en lugn dag idag också .. och nu måste jag gå ut med hundarna så dom slipper sitta och vänta..!


-

Lördag.. det har varit en lugn dag för mig idag.. va ute med MalinF, Laura, Elle o Katja en stund.. sen drog jag hem.. senare gick jag ner till Jenny och va där. Tog med mig min bror hem, och den ena stanna för att sova över.
Så som sagt.. en lugn lördag efter en helgalen fredag? jo så har dom 3 senaste helgerna sett ut.. inte bra natha! Nog om det.. Ska förmodligen se New Moon på fredag, I'm very happy ;) Men får damp över att det tydligen inte går och kolla på den i Jakan.. ska behöva åka ända till Kista för att kolla? Iofs tar det inte sååå lång tid att åka, men ändå.. och kanske ingen förälder som kan skjutsa..? Aja, jag tänker åka på fredag, oavsett vad.. eller inte om jag måste åka själv men aa ;) Jag drunknar i Robert Pattinson.. eller Edward Cullen? ;) Nej.. båda två!
(Fast jag kan faktiskt erkänna, att på vissa bilder är han inte så jävla snygg.. men jodå, det finns då när han är snyggast)

 
gaaaaaaaah, så snygg.


..

Sorry.. hann inte skriva igår..
Vi hade vikarie sista lektionen (KEMI) och när man var klar med uppgifterna fick man gå, och då va jag + dom andra tjejerna klara en timma tidigare så då drog vi in till Centrum och va där ett tag.. när jag kom hem gjorde jag inte så mycket, så jag drog ut och mötte Katja, Cicci och Malin.. och felicia kom också. Vi gick till bussen för att möta upp Anton. Orkar faktiskt inte skriva så mycket detaljer osv. men Forsmans va också ute med oss sen, vi var vid lekparken, Antons kompis Adam kom också. Tillslut blev allting bara kaos.. men men..

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska kolla mina bröder typ, eller jag vet inte.. men jag har iallafall "ansvar" för att gå ut med hundarna idag, för mamma jobbar hela dagen, I think.. och efter igår så behöver jag ta det lugnt idag.. iallafall, va ute med Kira förut och tog lite kort, hihi.

JUSTE! Dom har ändrat åldersgränsen till New Moon, nu är det 11årsgräns = JAG SKA ÅKA OCH SE DEN!

 

FREDAG!

Godmorgon!

Idag är det äntligen fredag, dagen som man har gått och väntat på hela veckan =)
Ska strax till skolan.. bussen kommer om ca en halv timma.. så ja.. hehe :)
Efter skolan idag så tror jag att jag, Katja och Malin ska in mot Centrum.
(Ingen aning om Cicci eller Forsmans ska med!) Och aa.. senare idag kommer Anton och hans kompis ut hit till skogen, så det blir nicenice.

Kanske tar med mig kameran till skolan idag..;)


Skriver senare förmodligen!

ibland är rubrik onödigt?


Haha.. hade lite tråkigt så tog kort.. tyvärr syns ju inte mitt ansikte.. men det är ju inte direkt något man vill ? ;)
Haha sorry, mitt självförtroende är sämst och jag kränker mig själv lite granna, men ja.. undra varför det är så? hahaha..

Har inte gjort någonting sen jag kom hem..?! Ska försöka fixa Patrik 1,5 .. enligt vissa är den tydligen bra :)

Nu ska jag försöka bättra med mitt uppdaterande, vara lite mer aktiv, ladda upp bilder oftare, kanske köra hiss&diss ibland.. och olika saker.. ni får komma med förslag, hello?
Tänkte jag skulle testa att göra videoinlägg.. eller jag testar på kameran, sen kollar jag hur det ser ut och hur det låter osv. Tror iofs inte att jag blir nöjd så att jag kommer lägga upp , men ifall att, så kan jag ju göra v.inlägg när jag inte orkar skriva, har ju så ibland you know ;) men som sagt.. inte för att jag tror att det händer ;)


sluta tidigare

Yes, that's right.. kom hem från skolan för ungefär en timma sen, och egentligen skulle jag kommit hem.. typ nu? ;)
Först imorse när vi skulle ha matte , kom aldrig Mariam (-.-) så satt vi och vänta.. tillslut så orkade jag inte sitta där så då drog jag ut med Forsmans :) På engelskan var jag helt frånvarande, orkade inte lyssna på hörövningen och bara satt och kladda i mitt skrivhäfte.. Jaja!
Senare på idrotten var det faktiskt ganska roligt.. vi hade läraren som jag tycker liknar Peter Jihde grymt mycket, haha! Vi var med 7a också, och körde en lek som jag inte vet vad den heter.. men det va helt ok! Och självklart dampade jag på Yad, så vi sa f*ck you till varandra osv. och sen imellanåt dampa jag och sa "F*tta, pussy" och aa.. för han är väldigt störande?
Efter idrotten skulle vi ha matte igen, men läraren va ju sjuk, och det va 7a's matte lärare också, så jag drog hem med bussen då.. eftersom ingen (inkl. englärare) inte visste om vi skulle ha vikarie..

..And here I am!
Vet faktiskt inte vad jag ska göra nu.. skulle pluggat Kemi.. men glömde mina papper i skolan..

Vi får väl se vad som händer :)


new moon


Omg, har väntat hela året på att denna ska komma. Premiär på fredag.. men eftersom det är 15årsgräns så kan jag inte se den på bio? Hur jävla dåligt är inte det? Iofs säger ju många att jag ser äldre ut än vad jag är , men ifall att dom skulle fråga om leg. så skulle jag bli busted? Den är inte så läskig att det måste vara 15årsgräns , hallå ?!  

frågestund.. lol?

haha jag täntke köra igång en Frågestund . Ganska många som har gjort det på senaste, ja jag vet.. men ändå? För skoj skull. Ni kan fråga här eller på msn (ni som har) sen .. så har jag satt att jag måste acceptera kommentarerna först, innan dom visas, så kommer inte visa frågorna, (: sen när det har blivit en viss antal frågor så kommer jag svara (;

dålig uppdatering..

Jag veeet, jag suger på att uppdatera.. men visst va jag bra på att uppdatera förut? ;)
Ska bättra mig :)

Iallafall.. skola idag..
Började 08.15, men då skulle vi vara i Kyrkcentrum. Vi va där i ungefär 3 timmar.. det va faktiskt nice.. bättre än att sitta och skriva i massa böcker? Vi gjorde några sammarbetsövningar, fick lyssna när dom spela orgel och sen även höra lite mer om dop, bröllop, begravning och konfermation! Hade ett långt NO-pass, men för första gången gick den lektionen väldigt snabbt! Fick veta resultat på provet som jag gjorde i fredags.. tyvärr hade jag inte läst på så himla mycket, bara precis innan och så aa.. så fick bara G, hade hellre velat ha G++ fast bättre G än att jag måste göra omprov? (Vi har ju inte 'betyg' men , dom sätter såna omdömmen typ..)
På hemkunskapen sen fick jag vara med Totte o Anton.. vi skulle göra grönsakssoppa, den blev helt ok!

Nu när jag satt och tänkte på att jag måste plugga till ma-provet imorgon, kom jag på att det är mer saker jag måste plugga.. spanska och kemi! Nu har vi börjat med Kemi .. och på fredag ska vi kunna vad (ca) 16 saker heter, allså typ Provrör osv. Sen spanskan tills imorgon.. måste kunna alla dagar.. och det andra kan jag inte förklara haha! Och imorgon är det matteprov..! Prov på hela kapitel 2 Geometri.. hmm.. idag slog det mig, att jag kanske måste börja bry mig lite mer om läxor , prov osv.. ? Jag jobbar oftast i skolan, men sen om det är läxor, prov så glömmer jag bort det, skiter i det och sen sitter jag där, dan före provet och har panik!

Aja.. btw.. Igår åkte jag till tandläkaren och fixade min tand! Men det gör ont som f*n och ja.. orkar inte skriva detaljer om vad hon gjorde och hur jag hatar tandläkare nu!
Men men.. väntar nu på att maten ska bli klar, sen blir det plugg, plugg, plugg!

Fick även ett sånt ljus man brukar få när man döper sig, för "jag visste inte vart mitt va"(som jag faktiskt inte vet..fick iallafall från Kyrkcentrum) och så fick vi alla ett hjärta som "symboliserade" att gud va med oss och älskar oss oavsett vad osv.

 

fortsätter ändå?

Haha.. jag fortsätter även om jag nyss ställde frågan och ingen direkt har svarat. Förutom på msn hehe.

Jag hade inte tänkt att skriva så mycket i detta inlägget.. utan jag tänkte köra en " Hiss och Diss " ..
för första gången? Mina hiss/diss - .. ikoner? kan man kalla dom det? haha gud.. Iallafall, dom blev lite konstiga. Men jag är väl känd för att ha dålig fantasi ?

Here we go

Musik - Vad ska man säga.. musik is the shit, or what? Hade verkligen inte klarat mig utan musik ;) Om man mår dåligt finns det (alltid?) musik som får en att må bättre, som väcker minnen.

Helg - Först går man i skolan mån-fre och sen är det helg och då kan man sova ut. Vara ute med kompisar länge eller vara hemma och ta det lugnt

Twilight-böckerna - Dom är helt otroliga.. ? Jag har aldrig haft ork att läsa tjocka böcker, men när det gäller Twilightböckerna så läste jag ut dom på bara några dagar.. Stephenie Mayer är sjukt bra på att skriva, är helt kär i böckerna .. Det händer förmodligen inte.. men kan ju alltid hoppas på en femte bok? ;)




Läxor - Jag har ju fattat att vi måste gå i skolan för att lära oss osv. Men läxor, det är ju efter skoltid, vem orkar sitta hemma och plugga varje dag? Efter skolan vill man vara ute och umgås.. inte sitta med massa skolarbete!

Söndriga tänder - Hahaha.. jag dissar söndriga tänder, för att jag själv har en.. I fredags så hände det ett o annat, jag ramlade osv.. Min framtand är sönder.. och det ilar nästan hela tiden, och det gör ont.. så diss på det! Plus att det ínte är så j*vla snyggt med en söndrig tand .. speciellt om man skrattar eller något? ;)

Mobiler - HAHA , det låter nog lite konstigt att jag dissar mobiler, men det är för att jag och mobiler funkar inte ihop.. alla mobiler jag använder går sönder tillslut för dom blir helt error.. pga mig? :( I år så har jag sabbat endel.. först hade jag min röda, som cpar hela tiden och stänger av sig. Sen fick jag låna en Svart Sony E. s500i som tillslut också fick cp.. och som ni kanske läst tidigare.. att jag fick låna en Rosa mobil av Katja? Ja den har också fått error. Jag och mobiler funkar inte ihop.. och därför blir det diss :)


Fortsätta blogga.. ?

Ska jag fortsätta blogga eller inte?

Har tagit en liten "paus" , funderar på om jag ska fortsätta eller inte.. ?

är i skolan

Hej!

Just nu sitter jag i skolan och har Profil (Musik) .
Vi ska göra ett ljud till en Filmscen. Jag vet inte vilken film det är, det
är om någon kille som föddes med saxar ist för händer.
Fast kommer inte ihåg vad som än händer, jag säger till läraren
att jag är med Malin och Katja, men att jag testar på en till dator (a)

Fick även nyss tillbaka mitt musikprov, det hade ju inte gått så bra.. men gör ju omprov på torsdag!

då ska jag få mer än 2 av 13 rätt ;)

nu ska jag kolla några bloggar o fb :d

puss

ute

Va ute förut med Cicci, Forsmans, Laura och även Madde & Katja.

Det va kul, vi besökte Vikingagungan, och fyfan va vi gunga, och fyfan vad jag skrek! Yes.

Sitter och chattar på msn och tvingar folk att säga bra filmer, hihi!
Skola imorgon då.. men börjar 10.25 , nicenice!

Skriver förmodligen imorgon,


♥♥

I'm your biggest fan

Skolan var okej, men vill ju fortfarande ha lov, hehe ;)

Nu ska jag alldeles strax gå ut och möta upp Cicci o Forsmans (som har kommit hem från Island!) HIHI!

puss skriver senare ;)


Ny vecka

Godmorgon!

Usch det va jobbigt att höra alarmet i morse, men men..
Skola idag då.. börjar 09.00 så ska ta 08.27 bussen =)
Ska bli kul att träffa tjejerna.. har inte träffat dom på över en vecka ;)
Har även idrott idag, men min väska som jag alltid använder, ligger i en hink med vatten :$
Eftersom ingen visste säkert om man kunde tvätta skinnväska i tvättmaskin så gjorde jag så. Bläää.

Nu är det November.. nyss så kollade jag ut genom fönstret, och nu märks det verkligen att det är Höst .
Det har ju regnat en jävla massa, men nu såg jag hur grått allt såg ut, skogen, träden, alla löven som ramlat ner .. Är inte ett stort fan av hösten direkt..

Men nu måste jag dra mig , hihi.

♥♥

och juste, A Walk to Remember va bra! asbra! skriver mer sen!

Söndag

TJA.

Denna dagen har gått segt, har inte gjort så mycket annat än att kollat på film,
Kollade på 17 Again , har aldrig tänkt på hur snygg Zac Efron är :$ Eller innan har jag alltid tyckt att han är ful ..

Är och har vart barnvakt idag, eller dom har ju vart ute hela tiden så det känns ju direkt inte,
men börjar känna mig instängd nu när jag vill ut.

Men sen när min styvfarsa kommer hem, så har han köpt med Tacos-saker, muuums!
Jag vet inte om jag drar ut ikväll.. Beror nog på om folk är ute och om jag fortfarande känner lusten att gå ut, hehe.

Men ska nog iallafall se filmen A walk to remember. Vet inte om den är bra.. Någon som har sett den?


RSS 2.0