måndag

hejsan bloggen,

idag har vart en helt lugn dag stort sett.. vaknade någon gång vid nio tror jag, kan verkligen inte sova länge.. och ändå är jag så jävla trött hela tiden.. gick upp och åt frukost , sen kollade jag på tv ett tag.. senare kom karro förbi.. och sen så åkte jag, mamma, janne och karro till bålsta.. först till centrum och köpte metmask?! och sen till bilaffären och köpte färg till bilen tror jag.. så åkte vi hem igen, jag typ bara sega, snackade lite med josse i tele också, i miss her! men iallafall.. sen runt 18 gick jag ner till jenny och karro, va där ett tag och så ringer malin mig och ber mig komma ner till bryggan, först pallade jag inte, men tillslut drog jag ner till bryggan där malin, cicci och laura va.. vi badade lite och så.. så gick vi hemåt , och nu sitter jag här.. har ätit lite igen och sitter och chattar med folk .. hihi..

får väl se hur det blir med bloggandet, ska försöka uppdatera ofta, så fort jag får sitta vid datorn så uppdaterar jag nog om jag kommer ihåg ;)

Xoxo / N

eminem - beautiful (`v´)

blogga igen?

Hej..

jag har funderat ett tag om jag ska börja blogga eller inte, och jag vet att om jag börjar så kommer jag tröttna efter ett tag, så ja.. haha..vi får väl se.

hur fan ska man börja då, hahaha...
sommarlovet börja helt okej, tror jag? kommer inte ihåg så mycket :$ men någon gång i slutet av juni, åkte jag och min styvfarsa ner till göteborg över dan, när vi åkte upp hängde josse med, under tiden hon va här, typ sola vi och bada ungefär varje dag ;) sen va det bröllop också.. mamma och janne! wow! och ja, jag fegade ur som brudtärna med malin hehe.. när josse hade stannat en vecka, drog vi ner till göteborg igen , och då sov jag hos mormor och morbror. träffa kompisar, gick på bio med kusin, såg The proposal , ganska rolig :d sen va jag ju också på gothia discot med charmaine , leontina och där träffa vi massa också :) men iaf, åkte hem i tisdags, då hade jag vart där i ca  3 veckor.. josse följde med upp igen, och ida med .. fast dom åkte hem idag ;< under tiden dom va här, hann dom träffa 2 av mina kompisar, sola/bada fast typ bara en gång.. bajs på vädret! vi va i bålsta härromdan och igår drog vi in till stockholm , gallerian-plattan-drottninggatan-gamlastan!:D hade inte speciellt mycket pengar så köpte bara en eminem-tröja (ilove!) och ett par nya solglasögon som är hjärtformade! :D eftersom att smart som jag är, badade jag med mina andra solglasögon och tappade dom </3 efter att dom åkte idag, så har jag möblerat om mitt rum :D det känns faktiskt lite större nu, nice!!:D
om jag inte har skrivit det innan, så har vi ju valp nu :D zeke's valp dessutom ;) orkar inte koppla in kameran just nu, men kan göra ett inlägg imorgon eller så och lägga in bilder..hehe!

det kanske inte blir så mycket uppdaterande för mig, eftersom min egna dator har krashat, det är synd.. aja iallafall, och just nu sitter jag vid mammas&jannes dator, och det är ju inte alltid den är ledig men ja.. uppdaterar så ofta jag kan och hinner =) dessutom kanske jag inte tröttnar lika snabbt om jag inte uppdaterar hela tiden ;)

Xoxo
/ N

RSS 2.0