ny vecka

Hejsan bloggen!

Usch.. vet att jag är dålig på att uppdatera, men har faktiskt inte tillgång till datorn så ofta..
Btw, Har inte mått bra dom senaste dagarna pga det här med min pappa, tänker då inte skriva om det här, men det är vissa personer som vet och ja.. det är rätt jobbigt just nu. Sen är det så att jag längtar jätte mycket till Göteborg.. hade skrivit av mig lite på bdb@ och då vart det flera underbara kompisar som skrev att vi måste träffas osv. Det gör mig egentligen ganska ledsen, för jag saknar dom verkligen. Idag fick jag ett sms av bästavän som skrev saker som t.ex. att det vore bättre om jag inte hade flyttat, att vi säkert skulle vara varje dag osv. Och så hade det säkert vart. Jag har bra vänner här uppe, och ja.. Skulle ju inte vilja flytta härifrån då också. Men önska att jag kunde åka till Göteborg oftare, och att det va närmare. Jag saknar verkligen alla människorna där. Aja, nog om det.

Skola idag då, började 09.00.
Dan var helt okej, gick ganska snabbt. På idrotten hade vi Innebandy, och det verkade inte som om någon i klassen va riktigt pepp på det.. inte ens jag haha. Juste, vi lär få skolfotona nu i veckan, för såg flera som hade fått det, och vårat gruppfoto satt på dörren in till lärarrummet, och fyfan hur jag såg ut :o eller kommer faktiskt inte ihåg så mycket :$ Efter skolan var jag iallafall med Forsmans, och senare gick vi och mötte upp Katja och Cicci. Och senare kom Laura. Men när jag var påväg hem såg jag en hund springa över vägen, och när jag kommer närmare märker jag att det är Nelly (Forsmans hund) Som har sprungit ut . Så ringer till forsmans mamma, och sen tar jag med mig Nelly och möter upp Forsmans, haha :) Har inte gjort så mycket annat.
Har sovmorgon till 10.25 imorgon, så jag ska strax byta om och gå ut med Kira en sista stund, och ringer nog Bästavän också, hihi! Måste också öva inför NO-provet som vi har på Onsdag. -Bakterier och Virus- Har också Musikprov på onsdag, vet inte ens va det är vi ska kunna men jaja..
Har fortfarande inte fixat header, kanske inte blir fixad förrän jag är i Göteborg .. men men.
Vill ha fler besökare och fler kommentarer? Tips på vad jag ska skriva mer om osv?

Xoxo / N ;)

magsjuk

Hejsan bloggen,

Sorry för att jag inte har uppdaterat på några dagar.. men har inte kunnat vara inne på datan.
Dygna iallafall med forsmans.. sen andra natten skulle vi dygna med Felicia, men jag märkte att jag hade magsjuka och jag somnade tidigt. Igår gjorde jag typ ingenting, låg hemma.. har ju magsjuka typ.. och idag va jag ett tag med forsmans,tamara, cicci o malin m. Okej , orkar inte direkt skriva nu, har ändå typ inget intressant att skriva.. och seriöst så mår jag inte speciellt bra just nu. Ska kolla fb & bdb nu, och msn.

cya.

Xoxo / N

runt 25-26 dagar kvar tills jag åker till göteborg, tack&lov! </3

studiedag

Hejsan Bloggen!

Har som sagt studiedag idag, men vaknade som vanligt ganska tidigt.. runt nio typ.
Har gjort absolut typ ingenting idag, bara legat och kollat på tv och lyssnat på musik. Ingen aning om vad jag ska hitta på idag.. min comviq kompis har ju gått ut så jag kan inte smsa eller ringa någon, jag stör mig på det! Menmen.. jag och forsmans skulle typ dygna hos mig ikväll, men jag vet inte om det blir något. Har väntat hela förmiddagen på att posten ska komma, ifall dom har brevet från min bästavän Josefine, http://www.hallonmurmel.blogg.se :) har vart ute två gånger för jag vet ju inte om posten vart här, men ingen post i brevlådan.. ska strax ut och kolla igen, för någon post måste vi ju ha fått iallafall.. bajs! Saknar Göteborg jätte mycket.. visst, jag trivs här.. men ibland har jag bara lust att åka härifrån , åka till Göteborg och träffa alla vänner och sånt där. Det är ungefär 4 veckor kvar tills jag kan åka, (?) Hoppas fan att det går fort..
 
Aja, ska kolla min bdb nu.. och sen till postlådan ;) tror även jag ska ringa Forsmans.. om vi skulle dygna :)

Xoxo / N


mår inte bra.

Hejsan bloggen!

Har inte kunnat skriva på några dagar, men det har inte hänt speciellt mycket ändå, förutom i Söndags när jag skulle köra Moppe.. Istället för att lyssna på min styvfarsa som sa vart jag skulle åka, så åkte jag en annan väg, och sen skulle jag svänga på en mindre väg och då vurpa jag.. Har stort sår vid armbågen, och typ lite skrapsår på armen. Sen har jag också ett sår på låret och ett på knät.. och nu har blåmärkerna kommit fram.. hehe..
Iallafall.. idag stanna jag hemma från skolan.. mådde inte bra.. det ända jag har gjort idag är att jag har duschat och kollat på tv.. funderar på att gå och vila en stund.. har ändå inget att göra.. Skulle behöva städa mitt rum men jag är alldeles för hängig för det, men kanske bara rensar bort alla mina kläder som ligger överallt, då känns det iallafall mer städat haha. Har studiedag imorgon och på fredag, wiewie! :d
Tog även med mig biologi-boken hem igår.. haha .. men har prov nästa vecka och jag måste plugga, och vi är ju lediga resten av veckan liksom.. har prov i Bakterier och Virus.. nice haha.. och jag tog med mig Referatet i svenskan som vi skulle gjort klart för.. typ 2 veckorsen? eller mer? HAHA. jag är duktig.. men jag vet inte om jag kommer orka plugga.. men jaja, får väl se nästa gång jag uppdaterar, men janne är ju inte hemma på dagarna så imorgon och på fredag kommer jag kanske kunna uppdatera ;) hihih.

Xoxo / N

Bilder från i Söndags

Här kommer några bilder från i Söndags när jag , forsmans , laura o hundarna gick till Sånka.

 Laura och Forsmans

 Usch, vi hitta en död orm.. blää :D
 Fika, haha!

 Kira <3
 Haha Piku <3 :D


Söndag

Hejsan Bloggen!

Tjejkvällen hos Laura igår va skit nice, förutom att jag va på lite dåligt humör då och då.
Först satt vi vid Bordet och lyssna typ på musik, pratade och väntade på maten som Lauras mamma höll på att fixa. Tillslut när maten va klar började vi äta, och herregud det va så mycket mat och så gott, och blev så jävla mätt, till o med mer än mätt, haha! Sen skulle vi ta en "matsmälltningsrunda" så vi gick ner till Skolgården, satt där och lyssna på musik och sånt, skit nice! Så efter ett tag gick vi upp igen, och det va meningen att vi typ skulle grilla korv o hamburgare o så då, men alla va fortfarande proppmätta, så det blev ingen mer mat. Istället tog vi fram allt godis, chips, kakor m.m Grillade mashmallows, shit va gott! Första gången för mig haha :D Lyssnade på hög musik, det va skit nice! Men sen tillslut hade jag ätit och druckit så mycket, att jag mådde piss illa. Så vid halv tio drog jag hem.. pratade med Julie i telefon hem, och hon fick skrattattacker pga mig haha :O när jag hade kommit hem och sånt så pratade jag även med Josse i telefon, men sen råkade de avbrytas, och vi tänkte att vi kunde prata en annan dag i tele, så då typ somnade jag direkt. haha, va sjukt trött och hade ont i magen :$

Idag typ vaknade jag runt nio, för bara en timma sen.. haha! Har inte gjort speciellt mycket, har typ bara ätit frukost och kollat lite på tv och så.. Sen när jag har skrivit färdigt i bloggen och sånt, så ska Jag, Forsmans, Laura och hennes hund Piku och min hund Kira gå ut på en långpromenad, vi ska kanske dra till Sånka och ha picknik hihi, då tar jag med kameran! :D

Nu kommer även några bilder från igår, tog inte så jätte många, men har somsagt ingenstans att ha bilderna förutom på kameran, så aa.. men iallafall här kommer några. :)

 skål, haha :)
 cicci har damp haha :D
 här äter vi, hihi :D
 Här är Katja med MINA coola solbrillor :D
 Här är "lite" av godsakerna. Haha!
 Mashmallows :D
 Dom har damp, hehe! :D Cicci, Katja o Malin M.

Orkar tyvärr inte ta dom andra bilderna också, men det va ju iallafall några? :)
Skriver mer ikväll, om jag får använda datorn.. haha!

Xoxo / N

piercing

hejsan bloggen :D

har städat mitt rum, woho! plus att jag har vart med malin lite..
testade att sätta mitt gamla piercing smycke i läppen, haha blev assugen på att pierca läppen, men det kan jag fan inte, på typ två år :/ ska ju få tandställning snart..

tog lite bilder och ja, jag kan väl bjuda på en för att jag aldrig kommer lägga upp annars på mig själv, haha!

 ingen aning om kvalitén :o ja, jag vet att jag är ful haha och har fula rynkor -.-
but I LOVE PIERCING :D

Tror jag ska ringa forsmans nu, skulle göra det när jag va klar.. vid fem ska vi vara hos Laura. hehe!
bajbaj

Xoxo / N

tjejkväll!

Hejsan bloggen!

Igår efter skolan åkte jag till Centrum med Malin M och Forsmans. Orkar inte skriva så mycket om igår, men va ute med Forsmans, Malin M, Laura, Katja, Cicci o Andreas. Det va as kul, haha! :D

Just nu sitter jag och pratar med Julie i telefon, hihi. Vi har typ pratat i en timma, hehe :o
Vaknade jätte tidigt idag, typ runt åtta, men låg typ och lyssna på musik i en timma, haha..
Idag är det tjejkväll hemma hos Laura, det ska bli as nice! Vi ska grilla , asmys!
Lyssna på musik och sånt, soft. :)
Ska typ komma dit vid fem, så det är ett tag kvar.. vet inte vad jag ska göra tills dess.. typ duscha, kanske städa om det går för segt, haha ;)
Ska även ladda kameran sen, så kommer ta bilder och så kommer det lite bilder på bloggen kanske (;



Xoxo / N

fredag!

Godmorgon Bloggen!

Det blev ingen dusch igår haha.. istället kollade jag på Andra avenyn eftersom att jag missade det i tisdags, sen kollade jag några avsnitt av Riverside. Efter det segade jag framför NCIS, men tillslut smsade jag om någon ville göra något, då sa Cicci att jag skulle komma till nerfällda trädet. Så fixade mig.. sen stack jag ner dit. När jag kom dit va bara Malin m, Katja och Laura där. Sen kom Felicia.. och efter henne kom Cicci o tillslut Forsmans^^ Så typ satt vi vid nerfällda trädet.. Så kom Elle o Carro fast dom stack efter ett tag.. så då körde dom andra burken, jag pallade inte vara med.. och inte Forsmans heller. Inte Katja heller, tror jag ? Iallafall.. tillslut va jag med haha, och jag har skillz! :D hahhaha. Aja efter ett tag pallade jag inte vara med mer. Sen kom Elle igen..klockan va typ runt åtta och sen skulle typ alla hem.. Förutom jag, Katja o Forsmans. Vi gick hem till Elle och fråga om hon ville komma ut igen, haha. Men hon fick typ inte.. så då gick vi runt lite, sen kändes det onödigt att vara ute när vi inte visste va vi skulle göra haha. På vägen hem pratade jag lite med Josse men hon dissa mig.. :( När jag kom hem gjorde jag typ ingenting.. och så typ gjorde jag mig i ordning, gick o la mig, men så skrev Josse att jag kunde ringa så då gjorde jag det, vi prata en stund och sen skulle hon duscha och då kunde vi lika gärna lägga på, haha! Sen somna jag väl..

Klockan är 06;54 och bussen kommer typ.. 07:27
och jag är typ klar.. haha!
Nu ska jag ringa Josse och fråga hur man lägger in Youtube-klipp på bloggen, hihi! :D


(Josse svara inte, så fick testa själv hihi!)

skadat tån.

Hejsan bloggen!

Hann aldrig uppdatera igår; skola. på hemkunskapen bakade vi äppelpaj, jag va med Emil och Anton, och jag bråkade med Emil hela tiden typ. hahaha! va typ med forsmans sen, och sen träning!

Kom nyss hem från skolan, eller ja.. jag va en pytte stund med Forsmans och Katja.
Idag hade vi vikarie, ingen aning om vad han hette.. haha. Och jag va lite flummig som jag har börjat vara.. Sen skulle vi ha simning idag, och Forsmans skulle ta med Shorts till mig, men hon glömde badkläder så det blev ingen simning för oss. Så när vi kom till simhallen fick vi + Andreas, Eddie och Totte gå till någon affär som hette Smultron-någonting. På vägen dit hitta vi snö utanför Ishallen så vi hade lite krig.. Sen fick vi gå med dom till den där affären.. sen va vi tvugna att ta kort på oss för att visa att vi alla va där, men sen så gick jag och Forsmans till hennes mormor och va där en liten stund innan vi va tvungna att gå tillbaka. Efter vägen så smsar Cicci och frågar vart vi är, då ringer Forsmans upp och då säger Cicci att klassen + bussen väntar på oss. Så vi kutar sista vägen, haha. Sen så hade vi en till lektion med vikarien.
Juste, idag när vi skulle till spanskan, så skulle jag dra upp den tröga dörren, men hade även böcker i händerna så det blev cp, så slog jag i min tå. Gjorde ont som in i helvete, har fortfarande ont.. Vet inte om den har svullnat upp, ska be mamma kolla när hon kommer hem.
Tror jag ska ta en dusch nu, sen kanske jag frågar om någon vill göra något (:

Och imorgon är det Fredag, wihoo! Skriver jag inte imorgon så är det detta jag förmodligen ska göra; Skolan, sen köpa grejer till Tjejkvällen hos Laura. Sen kanske jag är ute med någon eller så!

Xoxo / N

ska även försöka få header fixad snart. Josse, du får hjälpa mig! :D hihi

hejsan svejsan

Hejsan bloggen!

Idag efter att jag skrev första inlägget, fixade jag mig klart.. sen ringde Malin (Forsmans) och sa att hon va på väg till Idealbyn. Så då gjorde jag mig klar och gick ut och mötte henne.. Bussen va försenad som den alltid är på tisdagarna, men vi kommer ändå inte försent. :) Skoldagen gick ganska fort.. På språkvalet fick vi använda dator, tänkte skriva i bloggen men kunde inte.. visste att dom bakom mig säkert skulle säga till läraren, haha! Efter språkvalet så stack jag hem (14.00) För jag hade faktiskt "ingen" aning om att vi inte hade dans, eftersom vi inte haft det dom andra veckorna.. men tydligen så hade vi Street dance. som jag missade! Iallafall, jag åkte med Cicci o Forsmans, och jag följde med hem till Forsmans, där typ åt vi och snacka.. och kollade en stund på tv och sen stack vi ut (: Vi ringde Cicci och frågade vad hon gjorde, och hon va påväg till affären för att möta Malin M och Katja, så vi fråga om vi kunde vara med , Cicci skulle fråga dom andra, men sen gick vi förbi affärn och såg dom, så då gick vi dit, fast malin m hade inte kommit än :) sen typ satt vi där ett tag.. så gick vi till "nerfällda trädet" och satt där, snacka om grillningen på Lördag, (Vi ska grilla hos Laura på Lördag!) Så börja vi komma på massa låtar som Cicci skulle ladda ner tills dess, och sen kom äntligen Malin M. efter att vi sjungt och sånt, skulle Katja hem och äta. Så ett tag efter körde vi andra "Burken", ni som bor i Göteborg; det är samma sak som Pantgömme! :D Sen pallade jag inte mera, så då skulle typ alla dra hem.. så nu sitter jag här.. (: Ska typ äta nu, Tror det blir Makaroner och något, haha!
Lär inte skriva mera idag, om jag inte kommer på något att skriva, haha!(:

Xoxo / N

sovmorgon

hejsan bloggen!

Hann aldrig skriva igår innan träningen.. när jag kom hem va jag med Forsmans, och sen kom Elle också.
vi satt vid en bänk och ringde till en person, som typ tyckte att vi va cp eller något säkert ^^ sen skulle jag hem för jag va tvungen att äta innan träningen, men maten va inte klar så då satte jag,forsmans och elle oss på gruset på parkeringen, haha! och forsmans råka typ kasta eller något, iaf en sten som kom in i munnen, blää!
Sen drog dom för att forsmans skulle också hem och äta något innan träningen, så då gick jag upp till mig, åt .. ringde forsmans, och de visa sig att hennes morsa inte kunde skjutsa till träningen, och det kunde inte janne heller så vi fick ta bussen, men den gick om 5 min! men det fanns en buss som gick 18:20 :) Så Forsmans kom upp till Idealbyn, så satt vi och vänta på bussen. Och för att vi skulle slippa betala,så hade forsmans ett sånt här 20-gångers kort. och sen hade hon hennes systers busskort, och hon är 17! Så jag fick låtsas att jag va 17, och busschauffören gick på det! om han ens såg åldern men det stod ju GYM typ stort över kortet haha. Aja, vi kom iallafall i tid till träningen.. Som vanligt va träningen rolig, men också jobbig! När träningen slutade kom janne och hämta oss. Så skjutsa vi hem Forsmans när vi va i skokloster igen, sen hem.. jag hoppa in i duschen typ direkt.. sen gjorde jag inte så mycket mer, fönade håret lite granna men inte så mycket för va rädd att det lät för mycket.. sen typ låg jag och smsa.. och sen somnade jag haha!

Nu idag har jag sovmorgon till 10;25.. slutar 16.00 men har ju Profil i 2 timmar. Och dom har tydligen fortfarande inte hittat någon danslärare, så vi lär ju få sluta 14.00 idag igen som dom 2 senaste tisdagarna^^ Eller ja, vi som har dans i Profil-val ;) Bussen kommer om en timma.. ska platta mitt hår lite mera, (Det va hemskt när jag vakna, för mitt hår va fortfarande blött när jag hade somnat.. och då blir det hemskt..) Och sen typ sminka mig, borsta tänderna. Lägga ner alla saker i väskan.. sen är jag nog klar..

Skriver mer senare idag,

Xoxo / N

zeke 3 år

godmorgon bloggen!

Just nu sitter jag och äter "frukost" haha. klockan är 07:41 och bussen kommer liksom 08:27, och det tar typ 2 minuter att gå till busshållsplatsen, och jag är redan klar..
Började med att gå upp 07;00. då hoppa jag in i duschen en snabbis. åh usch va kallt det är nu på morgona , speciellt om man kommer ut ur duschen.. det är typ 8 + ute just nu tror jag, iallafall runt 8 hehe. Sen så bytte jag om till kläderna jag skulle ha idag, (tunika,kortärmadtröja,munktröja, leggings). Har också idrott idag så jag packade ner idrottskläder. Och så har jag plattat håret, sminkat mig..
Jag behöver faktiskt borsta tänderna.. så det ska jag göra men det tar väl knappt 2 min, kanske fixar mina ögonbryn också, märkte när jag kolla i spegeln att dom inte blivit fixade på ett tag.. haha! Slutar som sagt 15.00 idag, missar jag(klassen) 15. bussen så får vi ta 15.30, då är jag hemma runt 16. annars är jag hemma vid 15.30 =) Aja.. jag lär inte skriva efter träningen, så om jag får ha datorn sen när jag är hemma, kanske jag skriver ett inlägg ;)

Xoxo / N


grattis till zeke idag <3

ups.

hejsan bloggen!

haha det där med att uppdatera oftare gick ju inte speciellt bra..
aja skriver ett snabbt inlägg just nu, kan inte sitta vid datorn speciellt mycket längre, men kan försöka uppdatera då jag sitter vid datorn :)

skolan har ju börjat.. började på Gransäterskolan i Bålsta. det är ganska nice där.. har även börjat i handboll, Bålsta IF. det är också ganska nice :D just nu pratar jag med bästa Josse i tele, vi har typ pratat i 2 ½ timma nu. haha, hon ska typ hjälpa mig med header och sånt, då kanske jag tycker de e roligare att blogga ;)
Skola imorgon igen.. har sovmorgon till nio , slutar 15.00 . har sedan träning på kvällen, 19.00 - 20.30 . så inte säkert att jag hinner uppdatera imorgon, om jag inte åker hem innan träningen .. dessutom om jag börjar blogga oftare nu ska jag försöka lägga in fler bilder och sånt. fast min dator funkar ju inte, så sitter vid mammas&jannes dator, så har inga bilder. har iofs kamera, så det kanske kommer bilder ibland.

Imorgon fyller "lilla" Zeke 3 år, puss på dig damphund!

(Bild ifrån Vintras tror jag!)

 (ingen aning om bildkvalitén :/)

RSS 2.0