the proposal

Min styvfarsa har precis installerat codex/codek(?) på min dator,
så att jag kan kolla på film, waay :d

Så nu ska jag kolla på The proposal, Såg den i somras tror jag? Med Min morbror, kusin & hennes mamma.

Den gången hade jag så jävla ont i revbenen.. haha varje gång jag skratta så gjorde det äckligt ont, men whatever, nu ska jag iallafall se den igen! Sen kommer jag nog gå å lägga mig.. hehe.

♥♥


-



Låten har fastnat i huvudet på mig, haha!

halloween

Hejhej bloggen (haha fortfarande fult att skriva så)

Som sagt, kom hem förut. Tåget gick 08.02 imorse!
Veckan i Göteborg har iallafall vart bra, jag blev faktiskt vän med dom som jag va ovän med.
Mest va jag nog med Josse och Ida. Träffade annat folk också, och stötte på folk ibland när jag va ute , hihi.
Igår va jag faktiskt på bio med Ida och Embla. Såg filmen Upp. Och nja.. det va inte den bästa filmen jag sett, fast faktiskt inte den sämsta heller, haha!

Haha..det är fan deprimerande att komma hem.. har aldrig något att göra när jag kommer hem från Göteborg.. och jag lär inte göra något imorgon heller, jag kommer vara för lat för att ens orka fråga folk om dom vill ses..haha!

Har suttit och hållt på med min blogg lite idag, och nu vet jag hur man ändrar både bakgrund och header, NICE!
Vet inte vad jag ska ha för header direkt..men men.
Märkte dessutom att jag inte har använt min kamera någonting, så det blir tyvärr inga bilder från Göteborg att lägga upp, sorry for that!

Jag ska faktiskt vara väldigt tjejig nu och fixa mina fina naglar! Hahah fina är nog inte rätt ord, men iallafall.. måste bara hitta min nagelfil först, vet inte direkt vart alla mina saker är.. dom försvinner hela tiden!


tillbaka

I'm back home

Göteborg

Tjatja bloggen (:

Sorry för dålig uppdatering, men blogg.se cpar sönder på min dator typ :O
Hann aldrig skriva igår morse, va för hyperglad = vi beställde biljetter till Göteborg!

And here I am!
Igår va nice, va ute med Josse, Ida och Julie.
Fick flipp utbrott på några igår också, men aa. haha, ni vet vilka ni är liksom;)

Idag, vaknade jag runt 10 tror jag, låg kvar i soffan och typ lyssna på musik & smsa.
Sen smsade Danka mig, och då bestämde vi att vi skulle mötas i stan (:
Så jag (seg som alltid..) fixade mig och sånt, sen åkte jag in till stan och mötte anka :D

vi gick runt i stan och danka köpte grejor, sen drog vi och åt oså sen drog vi hem till danka (:
Vi kollade på Wallander, haha och danka fick garvanfall åt en sak dom sa i filmen, HAHA!
efter filmen drog vi ut för att köpa godis&dricka. Och nu sitter vi vid datorn , heheh:D

Ska sova hos danka inatt, hihi ♥
Nu när jag är i Göteborg så kommer jag inte kunna uppdatera i bloggen så ofta, eftersom hos mormor har jag ingen dator, hehe :$

men vafään, uppdaterar när jag kan.
Ska försöka ta bilder som jag sen kan lägga in hihi :D

juste, kolla dankas blogg; dankamaria.blogg.se ♥

pusshej (:

cp blogg

asso när jag e inne på blogg.se så typ segar det sönder.

skriver imorgon bitti, för kommer vara uppe tidigt.

puss

tisdag

tjatja bloggen! (:

hann inte skriva något imorse, för min mamma hade datorn -.-
hade iallafall sovmorgon till 10.25 ;)
Skoldagen gick hyffsat fort, och hade profil idag,
har inte bild längre, utan musik. Och på musiken fick vi använda ett program på datorerna och göra egna låtar, eller aa ljud då, det va nicenice (: min blev helt fuckad, HAHAH! typ först "Latin pop" och sen typ funky pop, bara tog massa och det blev cp HAHA! Så raderade mitt, och skulle göra en ny men då pallade jag inte :$
Vi fick sluta tidigt som vi typ alltid får när vi har profil ;) Då gick jag, Katja och Malin ner till dom som hade Dans, och satt och kolla på Cicci o Forsmans, dom gjorde lite cp på dansen så vi satt och garva åt dom :o
när dom fick sluta, så tog vi bussen in till centrum. Och så gick vi till OKQ8 för att möta en person där, men han kunde ite komma , så då drog vi tillbaka till Centrum. Fast det va bara jag och Forsmans kvar för dom andra sprang för att hinna med halv 5 bussen, men jag pallade inte så jag följde med Forsmans ner till centrum :)
Men sen va jag tvungen att sticka till bussen, eftersom kortet bara gäller till fem, that sucks! :O
När jag stod och vänta på bussen, så kom min styvfarsa från tåget haha, och då tänkte jag " meen baajs "
Sen när bussen kom , gick jag på , och sen springer min styvfarsa ut ur bussen och säger till busschauffören " Jag gick fel på buss, jag ska med den till skokloster " Då märkte jag att det va fel buss, smart liksom.. :(
Aja.. har inte så mycket mer att skriva, måste plugga till so-provet vi har imorgon, men först ska jag kolla på Andra avenyn

xoxo  (:

design

Har ny design nu & header.

Josse fixade , tack bästavän <3

www.hallonmurmel.blogg.se (:

ny vecka

tjatja bloggen (:

idag fick jag gå upp äckligt tidigt.. jag gick upp kl fem -.-
fick väcka mina brorsor och fixa dom och sånt. vid kvart över sex så kom maja & kjell, dom skulle skjtusa till deras skola, så lämna vi dom.. hahah sen åkte vi till bålsta och hämta upp mamma. Och åkte till Enköping, jag skulle till Odontologen. Vi va för tidiga, men aa.. sen fick jag då gå in till den där saken, och det tog typ.. 1 timma. När vi va klara så stack jag och mamma till bussen och kolla när bussen skulle komma, och det va ett tag kvar så vi gick runt HAHA. aja, sen åkte vi med bussen till bålsta och jag hoppa av vid skolan och så (: slutade tre idag, och efter skolan hängde Malin med mig hem, och hon satt vid min dator och sökte på finfina saker asso -.- HAHA <3 Senare stack vi till affären för att möta Cicci, och hon hade med sig äpplen , så vi stack hem till malin och åt äpple med kolasås.. det va fan godaste :$ Laura kom sen, så då drog vi ut , gick till affären och felicia kom. Och sen körde dom filurerna kull, och jag börja frysa och sånt så jag drog hem.
Och här är jag (: som vanligt? hihi ;$

aja, jag ska fan försöka fixa bloggen lite, måste bara få tag i josse, hehe (:
och börja lägga in mer bilder, men min mobilkamera suger balle & jag glömmer alltid bort kameran xd hehe

xoxo ;*

igår



Malin forsmans har ritat och skrivit ♥


-

tjatja bloggen (:

pallar inte & 'hinner' inte skriva i bloggen just nu,
ska upp astidigt imorgon, haha :o

xoxo

grattismormor

tjatja bloggen (:

Idag blir nog bara en hemmadag , måste städa (igen) och måste göra hemläxorna + plugga inför so förhöret & musik-provet!
menmen, skriver väl ett inlägg senare idag,

xoxo ♥.

juste, grattis till mormor som fyller år idag hehe (a)

RIP

Så.. jag såg att jag fått kommentar på förrförra inlägget.. och som sagt, ja.. rip mina hamstrar. Idag märkte jag att dom va döda, båda två. Jag vet inte riktigt vad som hände med mig, men jag blev helt crazy. Det börja med att jag va på sjukt bra humör, jag höll på att städa, jag dammsög.. så skulle jag dammsuga vid buren, eftersom det har flygit ut sand, så märker jag att Mimmi (jag hade namn på dom) låg utanför sitt lilla hus och "sov". Och hon har aldrig gjort det, ingen av dom gör det, dom håller sig alltid i sitt lilla hus. Men jag tyckte det va jätte sött, så jag stängde av dammsugaren och skulle byta vatten och sånt, när jag ändå tänkte på det. Då gör jag lite ljud ifrån mig, så att hon ska vakna, haha :$ men hon rör inte på sig, inte en enda liten rörelse. Jag tänkte att hon sov kanske väldigt djupt, men jag började få panik. Jag rörde på henne, men hon vakna inte.. då lyfte jag lite, men det hände aboslut ingenting, och då fick jag världens panik. Jag började störtgråta, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag va inne på msn och höll på att chatta med Julie, så jag skrev till henne vad som hade hänt. Så liksom satt jag bara på golvet och grät.. Sen kom jag på att Snövit, vart är hon? Så jag gick till buren för att leta efter henne, gjorde ljud utanför huset och sa för mig själv "Snälla, säg att du inte är död!?" Och sen såg jag henne, hon va också död. Då blev det värre, då nästan skrek jag medans jag grät. Jag satt på golvet och grät och bara sa "omg, omg, omg, omg !!! " Jag skickade sms till Cicci , som också va med Malin. Dom skrev saker som att det inte va mitt fel att dom dog, osv. och att jag kunde komma till Cicci och vara med dom, så kunde vi snacka. Ifall ni läser detta, vill bara säga, Tack för ert stöd ♥. Medans jag satt där och grät, så kom jag och tänka "Varför gråter jag så jävla mycket?!" Och jag vet inte.. om det var för Att dom hade DÖTT, eller för att jag kände mig så jävla hemsk? eller att Det va hemskt att se dom där döda och att jag tyckte synd om dom. Men jag tror det var en blandning av allt. Jag satt i säkert 25 min utan avbrott och bara grät. Men när Forsmans och Elle kom, då hade jag lugnat ner mig rätt mycket. Vissa kanske tänker "Men shit, det är hamstrar du snackar om" men såhär dåligt mådde jag av detta.. och jag är verkligen en djurälskare (även om jag får damp på mina hundar hela tiden) och jag klarar inte av att se döda djur, det är hemskt.

Leta efter en bild på hamstrarna, men hittade ingen..

Aja, hamstrarna verkar ha bråkat med varandra. Detaljer orkar jag faktiskt inte skriva, för det är äckligt. Jag mår skit.

tjejmiddag :)

tjatja bloggen :)

Blev faktiskt lite städande för mig idag, men inte så mycket läxor, haha :$
Det hände en sak förut, eller vad man ska kalla det, hehe.. kommer göra ett inlägg efter detta om va det handlar om.
Vid ett kom iallafall Forsmans och Elle hit. Vi gick runt lite i Idealbyn och drog in till mig sen.
Orkar faktiskt inte skriva så mycket just nu, men dom stack iallafall hem sen.
Och jag fixade mig senare till Katjas tjejmiddag, gick och mötte Forsmans och vi stack dit.

Kom hem för ungefär en timma sen, tjejmiddagen va nice. Vi åt taco-paj, as gott! Och sen maräng swish? :$ Va iallafall helt proppmätt, och sen drog vi ut. Tillslut ville alla dra till Gården, men jag gillar inte Gården så mycket, så jag drog hem istället. Hade med mig kamera , men det hade Cicci också så jag pallade inte ta fram min, kanske kan fråga Cicci om hon kan skicka bilder sen , hihi! (:

aja, skriver alldeles strax ett inlägg igen, hihi!

xoxo (`v´)

katja fyller år (:

tjatja bloggen.

vakna 10, åt frukost och har inte gjort så mycket mer.. haha vilket liv jag har ibland..
Idag ska jag .. städa mitt rum tror jag :$ det är ganska stökigt.. sen tror jag att jag ska göra klart hemläxorna så det är klart, hihi! ikväll är det tjejmiddag hos Katja, hon fyller ju år idag, grattis ! (: så ska ju fixa mig till det också, men jag kommer säkert skriva ett inlägg innan jag drar, hihi!

ska komma igång med städningen nu, tror jag? eller så gör jag läxorna först.

xoxo ♥

friday

tjatja bloggen (:

haha asso jag la mig runt ett igår även om jag visste att jag va tvungen att gå upp sju idag -.- jag va helt död iaf när jag vakna, men va tvungen eftersom jag skulle lämna mina brorsor på deras skola. Haha vi bråka som vi alltid gör när jag är själv hemma med dom, värsta cpp. aja, efter att jag hade vart i skolan och lämnat dom, så stack jag hem och SOV! vakna vid elva, gick upp och åt frukost och sen satte jag på datorn. Då fråga Cicci på msn om jag ville vara med henne och malin, och det ville jag (: och malin typ dampa på msn för att vi sega :$ haha.. aa men sen drog jag ner till malin då, mötte Cicci på vägen (: När vi kom till Malin satt vi och kolla olika twilight-video's på youtube och någon cp video HAHAH helt särad -.- vi drog ut, gick till affären och köpte godis. HAHA :$ först gick vi till Cicci och drack, sen drog vi vidare hem till Katja (: Och idag e de hennes sista dag som 12åring ;) aja.. vi gick till omklädningsrummen, och så ringde Katja till Laura och så kom hon också dit. Vi gick till nerfällda trädet, sen till affär'n och tillbaka till nerfällda. hehe :) tillslut börja det regna så vi drog hem till Cicci, men laura stack hem. Men vi va iallafall i Cicci garage och typ lyssna på musik och sånt. Sen körde vi att det va helt släkt i rummet, jag och malin skulle blunda och va tysta, o Katja o Cicci skulle typ skrämma oss då&då. det va as läskigt, tycker jag, haha! :D aja, vi tänkte dra ut men jag drog hem istället. När jag kom hem satt jag vid datan som vanligt haha, jag och mamma kolla lite på vinterskor, jag sa att jag ville ha dom skorna som jag la in på bild igår, men problemet är att det är Mocka, och när det regnar & snöar så kommer dom bli förstörda. Så om jag inte hittar några andra jag vill ha, så köper vi såna och sån där grej man sätter på dom så att dom inte blir förstörda (: aja, men jag har typ inte gjort så mycket annat.. kunde inte dra ut förut för att min morsa skulle åka till jobbet och janne va inte hemma, men nu är han det.. fast vet inte om jag pallar dra ut, för det regnar.. hatar reeegn! :O aja.. blir väl bara att ta de lugnt (;

skriver imorgon,

xoxo ♥


tantgympa

Shu bloggen  ;)

idag efter att jag hade ätit och suttit lite vid datorn, så började jag fixa mig och sen drog jag ner för att möta malin. vi gick till affären och där mötte vi upp Elle :) vi satt utanför affären ett tag, sen skulle Laura komma, men hon va så seg så vi drog till Eftis och hämta henne, haha! Då gick vi till Nerfällda trädet, satt där och snackade om massa olika saker. Vi mötte upp madde bakom affären, satt där.. och så drog Laura hem. Då skulle vi också följa Madde en bit hem, på vägen mötte vi Amanda H, och typ stod där ett tag, och så drog vi till lekplatsen och satt där. Jag frös sjukt mycket och typ malin också, så vi drog hem. Jag kom hem, satt typ vid datorn (ja, jag har blivit värsta datanörden sen jag fick min data igen! :D ) och sen skriver Cicci på msn, att jag ska komma ner och fråga andra också. Jag gjorde det, men ingen svara typ -.- men jag satt barnvakt, men jag tänkte komma ner när janne kommit hem. Eftersom ingen typ svarade så bestämde vi att jag,Cicci o Malin skulle kolla på film hos Malin och typ baka något kanske^^ janne kom hem, jag drog ner till affären och mötte Cicci o Malin, dampbarnen dampa lite granna haha! efter ett tag så drog vi iallafall hem till Malin. Men istället för att kolla film, så tänkte vi hoppa studsmatta i 50 min (läxa i idrotten som vi fick..) så vi gjorde det, och sen kom Elle dit, och då hoppa hon med oss haha. Så började vi göra "tantgympa" Haha, asso det finns gympa här ute i skokloster, och där är det äldre (och några ungdomar typ) som tränar då, och då kallas det tydligen tantgympa HAHA :D aja, sen frös jag och jag hade lovat janne att gå ut med Kira så då drog jag hem, gick ut med Kira.. och nu sitter jag här då , ovanligt (;

Usch det är verkligen svinkallt ute nu, och mina skor är fuck heller dom bästa.
inne på "din sko" och kollar på skor, haha ;)
 Tycker att dom här är ganska snygga.. ser ganska många som har såna, men ja.. vi får väl se förfaan (:

har inget mer att skriva just nu faktiskt.
så uppdaterar väl imorgon som vanligt.. visst har jag blivit bättre på att uppdatera? ;) väldigt konstigt.. HAHA?! jag är konstig, jag vet (;

xoxo ♥

inget utvecklingssamtal

tjatja bloggen (:

pallade inte skriva igår, men jag pluggade faktiskt endel igår (a) och senare på kvällen va jag ute med elle,laura,katja, cicci o malin (: och lite madde oxå :)

fyfan vad skönt det va att inte behöva vakna av någon alarmklocka idag,
har inte gjort speciellt mycket idag.. skulle göra engelskan nyss men asso fattar noll -.- eller jag fattar texten och sånt, men inte hur man ska lösa uppgiften typ! :s

blev inte något utvecklingssamtal idag.. för mamma är typ sjuk så jaa..
vi flyttade det tills nästa fredag, och sen så snacka min morsa om göteborg och då kom jag på ,
FAN, jag ville ju åka typ på torsdag nästa vecka, men då kan jag ju inte om det är utvecklingssamtal -.-
om jag ber snällt av mamma kanske vi kan skjuta upp samtalet igen så kan jag åka tidigare (a)
för vill också hinna åka till sannaskolan (den skola jag gick i när jag bodde i gbg) och hälsa på.. och då måste jag ju åka på torsdag, för pallar inte dra dit efter att jag har åkt tåg typ i flera timmar .. och då får jag dra dit på fredag (: hihi!

aja, ska strax äta, skriver väl senare

xoxo ♥


-

ska jag fortsätta blogga eller inte?
nu får ni fan ta & kommentera.

havregrynsgröt -.-

shushu bloggen, :)

skola idag då, ingen sovmorgon så börja 08.15 -.-
dagen har vart helt ok, förutom efter spanskan för då va jag as sur, för jävla dickhead's som går i gruppen -.-
Har utvecklingssamtal imorgon, så är ledig imorgon och fredag (: men istället har vi fått hemläxa , typ i spanska,so,ma,biologi, eng,idrott o slöjd -.- om inte mer :S men vafan, vi e ju lediga så (:
det va meningen att jag skulle plugga lite på hemläxorna nu då när jag kom hem, men jag har liksom inte kommit igång än haha.. vet inte om jag pallar plugga idag, kanske gör det imorgon eller något. Eller om jag skulle palla ikväll (som jag då inte kommer göra men haha!) så ska ta det lugnt en stund sen drar jag nog ner till dom andra, eftersom jag är den enda som bor i idealbyn typ :$
JUSTE. idag i skolan såg vi 2 gånger att det snöa ute, fyfaaan! men det är tydligen fortfarande tillräckligt varmt att snön smällte direkt när den nudda marken..hehe! tur det (: snö är nice, men inte i oktober!

Aja, ska väl ta och smsa typ cicci eller någon, sen får vi se vad jag gör, om jag drar ner till dom eller något, men ha de bra (:

skriver senare ikväll eller något om jag pallar
xoxo ♥

glasspinnshus,

'Hejsan bloggen'.

Idag har vart en jävligt kall & blåsig dag, jag blir helt galen!
Skola då.. hah.. vi hade Svenska med den andra klassen, det vart ganska rörigt.. Men gick ner till bibblan och leta efter bok med Cicci. Hittade ingen som jag inte hade läst, så jag tog "Så länge vi båda andas" även om jag redan har läst den feta bocken, HAHA! Aja.. Idag på profilen så skulle vi göra små "Maskottar" av glasspinnar, så jag,maluenda, forsmans & katja gjorde ett hus, det blev fan asnice! tänkte ta kort på det, men jag glömde :$ Efter skolan tog vi (+ cicci) bussen in till centrum, gick runt lite och va inne på godishjärtat, HAHA! vi drog till bussen och åkte hem, hihi! Forsmans följde med hem, jag satte på mig benvärmare och sånt för det va så fucking kallt ute -.- sen så drog vi ut, gick och mötte felicia o elle. Men elle skulle typ dra direkt så då gick vi hem till forsmans, och jag o forsmans åt , haha! när vi va klara drog vi till affären.. typ stod där inne och snacka med peter&jimmy , asso vilket liv -.- vi drog till skolan och sen så ringde Lill-Laura, och typ sa att hon hade innebandy-träning så vi drog dit och kolla på träningen, och den va typ slut runt åtta, då följde vi typ dom en bit hem haha, sen drog alla hem. Jag kom typ hem för 1 ½ timma sen men jag har inte gjort ett skit typ, det va meningen att jag skulle plugga till musik provet så jag kan göra om det imorgon och så min musik lärare kan ändra mitt omdöme i utvecklingsplanen så kanske min mamma blir nöjd och jag kan få åka tidigare till göteborg?!?! :D men jag har helt glömt bort att plugga och jag pallar fuck heller plugga nu -.- men om jag inte gör provet imorgon så ska jag göra det nästa vecka, har jag bestämt mig för.. haha!
Ingen sovmorgon imorgon, börjar 08.15.. och slutar 15.40 -.- seeegt!
Nu ska jag fixa mig och sånt sen sova, 

xoxo ♥

10;25.

'Hejsan bloggen'

Idag har jag sovmorgon till 10;25 men måste ta 09;27 bussen (Fast den brukar komma försent på tisdagar).
Jag är redan klar och jag vet inte vad jag ska göra.. funderar om jag ska gå till Slotsskolans busshållplats men äh, jag vet inte. Idag har vi profil, så kommer sluta typ vid halv fyra eller något, eftersom att Olof tror att bussen går kvart i :$ (Och egentligen slutar vi fyra, och bussen kommer fem över fyra haha!) Tror detta är sista veckan vi har Bild, sen är det musik eller Teater? :) Aja.. Nu på morgonen när jag kollade på schemat kom jag på att vi hade engelska glosor till idag.. och jag har inte direkt övat, har inte ens glosorna hemma.. great!
Juste, mamma berätta att när hon va ute med hundarna tidigt i morse hade det snöat, men nu har snön försvunnit.. usch asso.. vill inte ha snö än?! :(

Men nu pallar jag faktiskt inte sitta vid datorn längre, så ja.. cya!
Här kommer en bild från skolfotot, nej jag tänker tyvärr inte bjuda på mig själv, och katja o andreas kanske inte vill synas på bloggen! Vill bara visa hur smart jag är! :D
 två olika strumpor - fullträff!

xoxo.

Do you know how it feels to love someone you know you can never get?


snö?!

haha nu kommer ett till inlägg.

Fick sms från Laura förut och hon skrev att det kommer SNÖ imorgon, fyfan?! Hoppas verkligen inte att det är sant.. snö är inte det värsta som finns, men snön ska verkligen inte komma i Oktober ? Haha kommer ihåg förra året när snön kom i November och då sa jag " Fyfan va tidigt snön kommer hit " Då svarar Katja " Va.. nej? Detta är värsta sent!" Då blev jag stum.. i Göteborg va det inte alltid att det ens kom någon snö! :O Eller isåfall typ i .. Mars? HAHA! Aja.. fan då blir det dags att köpa VARMA VINTERSKOR, dom jag har just nu är ganska kalla.. Ville bara skriva det, hihi.

Kanske drar ner till Jenny , hon är hemma nu tror jag.
Gick ner dit igår fast vi hann inte snacka så mycket, hon skulle iväg hehe.

cya.


Bild på Bästavän, På Sportlovet när jag va i Göteborg.
Saknar verkligen det där cpbarnet, haha! Men vi får väl se.. om jag kanske sköter mig osv så kanske jag får åka till Göteborg nästa vecka! :D Eller åker väl typ ändå nästa vecka, men kanske om jag kan få åka på Torsdag eller Fredag (: hihi!


*ingenrubrik*

Hejsan bloggen.

Haha, seriöst så tycker jag att "Hejsan bloggen" låter lite fult, men jag vet inte vad jag ska skriva annars? ;)

Ja, min kära mamma har fixat min dator (min styvfarsa också väl..) och det känns så jävla bra, jag har bara nördat data ända sen dess.. haha fast igår tog faktiskt jag och malin en lite road-trip till jakobsberg :)
iallafall,

Nej jag orkade inte med i skolan idag, jag va verkligen inte på humör, (ok, vem e det när det gäller SKOLAN men , ja.. ) och på svenska lektionen så liksom gick det inte att hålla inne längre, och jag vet inte varför det blev så som det blev. Gick iallafall ut en sväng med Forsmans (det va ett tagsen som vi ens snackade med varandra..) och så när vi kom in fick vi höra att någon hade gått och sagt till läraren att vi hade vart ute och rökt, jag hatar honom verkligen! Jaja.. dagen gick fort fastän jag hade förväntat mig att den skulle gå jävligt segt.. På idrotten körde vi styrka och sånt där, jag fick vara i en grupp med inga som jag kände (vi körde med andra sjuan) förutom lilla månsi, hihi ;) Men men.. jag va på mitt cp flumm humör.. nice! Vi hade också matte med andra sjuan , det va lite rörigt kan man ju säga xd Vi slutade tre, tog 15.05 bussen hem, och jag har inte gjort så mycket, kollade på ett avsnitt av Andra avenyn som jag missade sist.
Vi har ju utvecklingssamtal i veckan, så idag fick vi ta med Utvecklingsplanen hem och visa föräldrarna.
Jag fick "Eleven berkäknas nå målen i hög grad" i ; SO, slöjd och Spanska. Blev förvånad över slöjden, för så aktiv är jag inte på slöjden.. :O resten fick jag som bara att jag klarade det, fast i Musik gick jag ett " Nej, men är på väg" Haha, mamma såg inte jätte glad ut, och började snacka massa om att jag måste ta detta på allvar om jag vill få höga betyg osv.
Det finns många bloggar jag gillar, men jag brukar glömma bort " bloggadressen " så nu har jag lagt in dom som jag kommer på i Favoriter = 18 stycken.. haha kommer tröttna på att läsa tillslut, men hehe!

Aja.. jag funderar fortfarande på det där om jag ska fortsätta blogga, det är kul ibland och man kan liksom skriva av sig, men.. det känns lite hopplöst ibland om ingen ens läser haha :)

Ska jag fortsätta blogga?

w/e, xoxo!


-

jag orkar inte åka till skolan idag, jag har verkligen inte någon lust.




verkligen ingen jävla lust..

snabbt

hej bloggen.

detta blir ett väldigt snabbt inlägg.

min dator funkar nu, mamma har fixat den :D men hinner tyvärr inte skriva mera haha,

drar ner till jenny nu.



puss

dålig uppdatering

ja , jaaaag veeeeeeet! dålig uppdatering.
först vill jag bara säga ; aw. till er som kommentera förra inlägget. love u.
Har typ inte fått använda datorn någonting denna veckan.. så har tyvärr inte kunnat uppdatera.
Men jaja.. idag vaknade jag jätte tidigt.. runt åtta typ? Och idag har jag ägnat min tid åt att tvätta, städa mitt rum och har även möblerat om. :) Är ganska nöjd. Har märkt att jag är väldigt förskyld, jag nyser mycket och är jätte snuvig. Har även jobbig hosta.. och på morgona när jag vaknar så kan jag knappt prata, haha! Malin ville byta tillbaka mobilerna häromdan, så jag fick damp för jag hatar min mobil, och då sa Katja att jag kunde få låna hennes gamla mobil, och det ville jag, så nu har jag den mobilen, and i love it! :D I veckan hade vi Musikprov, som jag inte fick godkänt på.. typ 3 poäng av 13 haha.. och hade NO-prov, det klarade jag iallafall! Och nu i veckan har jag 5 prov.. 2 i spanska, ett omprov i musik, ett matte prov och så SO-prov. Herregud, jag kommer bli galen haha! Och har ord i svenska tills imorgon men jag tror jag kan dom haha ;) På no;n har vi börjat forska om ett djur, och jag forskar om Snöleopard, och det är inte så lätt att få tag på fakta, och vi får ju inte alltid ha datorerna i skolan, så nu ska jag försöka få tag på mer fakta och skriva ut, och så sen ska jag nog ta ett bad, och så senare då blir det till att plugga -.-
Aja, ni får har det så bra. (ni som läser min störda blogg haha<3)

Xoxo / N

Här är mobilen :)

RSS 2.0